😳 Chryste Brodaty toż to moździerz do armat na beymie... Zestaw sub sat 😂 dobry potwór. Gratulacje
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)
Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X
-
Po długim czasie czekania i zbierania gratów nareszcie się udało i pre się składa, na razie wstępne przymiarki i sprawdzanie czego brakuje..
Na pokładzie DAC od .3lite, selektor z PVC od Lusztiego którego brak na zdjęciu oraz selektor cyfrowy od Gavron04. Na razie sprawdzałem cyfre z Dac'iem i śmiga fantastycznie, najwięcej aktualnie korzystam chyba z Bluetooth i APTX HD, bardzo fajna sprawa!
Sory za foki, totalnie nie potrafię zdjęć robić :huh:
Skomentuj
-
Zamieszczone przez toopcool Zobacz postaPlan na
Dla ułatwienia do każdego głośnika osobna płytka zwrotnicy, obudowa 18mdf z dodatkowymi wieńcami usztywniającymi z zachowaniem objętości wewnętrznych.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Flip90 Zobacz postaPo wykonaniu Arya miałem chęć na więcej - tym razem w przygotowaniu Zephyr Le w nowej odsłonie obudowy V2.
Dla ułatwienia do każdego głośnika osobna płytka zwrotnicy, obudowa 18mdf z dodatkowymi wieńcami usztywniającymi z zachowaniem objętości wewnętrznych.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez jaro4444 Zobacz postaDaj 18mm + 3 mm HDF albo MDF22.
Skomentuj
-
ostatnio mało czasu na diy ale dorwałem takie maluchy stosowane z powodzeniem w pro audio.
jak za 70zł fascynujące o dziwo dosyć naturalne granie bez wnerwiającej góry która jest wybitnie szczegółowa jak na 2,5gr papieru.
Kusi mnie ożenić to z papierowym 8 cali.
Chociaż na szybko połączyłem to z sba CAC i mi kopara opadła.Last edited by dragon; 11.01.2021, 16:51.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez nik156 Zobacz posta
Skomentuj
-
Skomentuj