Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)
Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X
-
Zamieszczone przez ChiliheadNie na temat...palkipqi, jak się lutuje ta pocynowana powierzchnia?
Miałem kiedyś podobny środek ale ciężko łapała się go cyna więc zrezygnowałem z jego stosowania.
Skomentuj
-
Powstający w bólach subwoofer do zabudowy w boku bagażnika S40. Dzisiaj ręcznie docinałem starą tępą piłą ostatnią górną płytę bo wyrzynarka w serwisie. Na front pójdzie płyta pilśniowa dokładnie dopasowana do kształtu bagażnika i szare obicie. Póki co muszę porównać wystrugany klozet z BRem, w którym wcześniej grał głośnik i zdecyduję czy robić otwór.
ONKYO TX-SR501E | Monacor SPH165KEP + Vifa XT19
Skomentuj
-
Zamieszczone przez amdrPowstający w bólach subwoofer do zabudowy w boku bagażnika S40. Dzisiaj ręcznie docinałem starą tępą piłą ostatnią górną płytę bo wyrzynarka w serwisie. Na front pójdzie płyta pilśniowa dokładnie dopasowana do kształtu bagażnika i szare obicie. Póki co muszę porównać wystrugany klozet z BRem, w którym wcześniej grał głośnik i zdecyduję czy robić otwór.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez palkipqiZamieszczone przez ChiliheadNie na temat...palkipqi, jak się lutuje ta pocynowana powierzchnia?
Miałem kiedyś podobny środek ale ciężko łapała się go cyna więc zrezygnowałem z jego stosowania.
Skomentuj
Skomentuj