nono ładnie sie zapowiada Pawle :) podaj moze dokladne modele głośników
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)
Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X
-
Zamieszczone przez marian Zobacz postaPawel S.,na Alpierdy się przerzuciłeś?
Zamieszczone przez slipknot1989 Zobacz postanono ładnie sie zapowiada Pawle podaj moze dokladne modele głośników
WH406 + GTC 7/100
GDN 25-100-8 SC + mostek TDA
Skomentuj
-
Pogromca słyszałeś tego Helixa? Jak nie to nie wypowiadaj się :) Co do gumy, podginałem śruboskrętem :P Nie jest taka olbrzymia jak się ma wydawać :) Ale układ zmniejsza się ale to normalne :) Dużo głośników CA ma większe magnesy ale 20cm potworki i takie układy magnetyczne jak w 12stkach to masakra dla mnie
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz postaNie slyszalem i nie mam zamiaru sluchac, dlaczego wiec mialbym sie nie wypowiadac?
Skomentuj
-
Nie na temat...
Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz postaNie slyszalem i nie mam zamiaru sluchac, dlaczego wiec mialbym sie nie wypowiadac?
Skomentuj
-
Nie na temat...Panowie dzisiaj chyba lewa noga wstali :) czy zupa byla za slona? To Wy macie problem, a nie ja, bo nie potraficie odroznic zwyklego zartu od powaznej krytki. Rzucacie sie z typowym tekstem "nie sluchales to sie nie wypowiadaj", ktory jest juz tak wyswiechtany, ze szkoda go ciagle wypisywac. Byc moze rowniez szanowni koledzy nie wiedza, ze znajac parametry glosnika, mozna z duzym prawdopodobienstwem ocenic jego mozliwosci soniczne w dowolnej obudowie, wiec nie zaczynajcie jakiejs swojej kompromitacji. Robcie co chcecie, piszcie co chcecie ale miejcie swiadomosc tego co piszecie. Chcialbym jeszcze dodac, ze nikogo do niczego nie przekonuje poniewaz nie mialbym z tego zadnych korzysci, a samo cheltanie wlasnego ego jest naprawde bardzo dalekie mojej osobie. Nie potrzebnie tylko zasmiecacie temat swoim unoszeniem sie i uzalaniem w stosunku do mojej osoby. Last edited by raven1985; 15.01.2011, 11:56.
Skomentuj
-
Elipsis Q: poszła pierwsza warstwa HDF`u, jeszcze tylko (albo aż :glare:) ze 3...)
DSCF0005.jpgDSCF0009.jpg
Skomentuj
-
Nie na temat...Zamieszczone przez melisław Zobacz postaCytat Napisał Pogromca mitow Zobacz post
Nie slyszalem i nie mam zamiaru sluchac, dlaczego wiec mialbym sie nie wypowiadac?
Kurczę, jakim ty jesteś ignorantem! Najgorsze jest to że wszystkich przekonujesz do swoich racji które to są jedyne słuszne, a racje innych krytykujesz jak się da, nawet nie słuchając tego! Weź o tym pomyśl, bo kończy to się jedynie tym że nowe i być może nawet dobre innowacyjne pomysły przeze mnie omijane są szerokim łukiem tylko dlatego że TY je polecasz i z racji twojego podejścia "jedynosłusznej" drogi... Zniechęcasz ludzi do własnych pomysłów...
UWAGI MODERATORABardzo proszę o zakończenie tej dyskusji. Last edited by raven1985; 15.01.2011, 18:39.
Skomentuj
-
-
Zamieszczone przez marian Zobacz postaNie znam się na elektronice,ale czy przestrzeń nad trafem nie powinna być wolna? Drugie pytanie: nie widzę wentylatorów a kondy i okablowanie wskazuje że to nie jest słaby wzmacniacz.
Jeśli masz na myśli chłodzenie to pewnie lepiej jak by nad nimi nic nie było ale jak wyżej pisałem wzmacniacz do użytku domowego :) Toroidy mają małe pole rozproszenia obawiałem się trochę że coś może się indukować w ścieżkach ale nic takiego się nie dzieje.
Skomentuj
Skomentuj