Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)

Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez ir0nhide Zobacz posta
    skąd wziąłeś oplot ? (loudspeakershop.eu ? )
    Kiedyś kupiłem na allegro...

Skomentuj

ja też, ten po ok 5 zł za 5 metrów ?? wydatek żaden (mowa o oplocie...) za to kable po skończeniu dużo ładniejsze oto moje :) Procab LS25 w moim wykonaniu...

Skomentuj

Zamieszczone przez daniel69 Zobacz posta
        ja też, ten po ok 5 zł za 5 metrów ?? wydatek żaden (mowa o oplocie...) za to kable po skończeniu dużo ładniejsze
        Z tego co widzę to masz chyba ten plastikowy oplot, ja mam jakiś materiałowy więc to raczej co inneego, mo chyba było po 5zł za metr...

Skomentuj

Zamieszczone przez csbiczek Zobacz posta
          Z tego co widzę to masz chyba ten plastikowy oplot, ja mam jakiś materiałowy więc to raczej co inneego, mo chyba było po 5zł za metr...
          plastikowy jest na zakończeniach, cały przewód jest w materiałowym i płaciłem po 5 zł za 5 metrów - mam 2 rodzaje, materiałowy błyszczący i materiałowy matowy... w tym przewodzie akurat jest ten błyszczący - w rzeczywistości dużo ładniejszy od matowego ale ten błyszczący skończył się tamtemu sprzedawcy i dostałem połowę błyszczącego połowę matowego...

Skomentuj

A możecie Panowie dać link do tej aukcji, nick sprzedawcy albo jakiś namiar ?
            daniel69 a skąd masz takie ładne filtry? czy "mufki"/puszeczki ? (czy co to...)

mam 2 rodzaje, materiałowy błyszczący i materiałowy matowy... w tym przewodzie akurat jest ten błyszczący
            Czyli nylon, tak?

Skomentuj

A możecie Panowie dać link do tej aukcji, nick sprzedawcy albo jakiś namiar ?
              dołącze się z prośbą:)

---------- Post dodany o 17:49 ---------- Poprzedni post o 17:31 ----------

daniel69 a skąd masz takie ładne filtry? czy "mufki"/puszeczki ? (czy co to...)
              chyba od tego dystrybutora: http://www.ostoja.com.pl/index.html

Skomentuj

tak właśnie stamtąd mam te puszeczki :P mam do nich 2 kroki :P to żadne filtry - to same takie aluminiowe zakończenie... drogie bo drogie ale na prawdę ładne... co do aukcji to kupowałem, to ze 2 lata temu - postaram się znaleźć jakiś kontakt do niego...

a tak swoją drogą takie linki mają linkę białą plecioną w środku a na zewnątrz właśnie nylonowy oplot :P
                http://allegro.pl/linka-lina-surviva...496441390.html

tutaj widzę oploty :
                http://allegro.pl/listing.php/search...0801&country=1
                choć nie już tak tanie jak mój...

znalazłem sprzedawce:
                http://archiwumallegro.pl/oplot_kosz...704836682.html - tutaj ja kupowałem... 4,9zł za 5 metrów więc kupiłem sobie 40 :P
                Last edited by daniel69; 08.03.2011, 18:14.

Skomentuj

Gdzie można kupić taki "rozdzielacz" (i jak się nazywa)? ładnie to wygląda,też będę robił taki kabel i chciałbym to mieć :)

ir0nhide,fornir będzie dopiero widać jak kuzyn zrobi foty lustrzanką :) wtedy to napiszę cały temat w dziale własnych konstrukcji

Skomentuj

plastikowy jest na zakończeniach, cały przewód jest w materiałowym i płaciłem po 5 zł za 5 metrów - mam 2 rodzaje, materiałowy błyszczący i materiałowy matowy... w tym przewodzie akurat jest ten błyszczący - w rzeczywistości dużo ładniejszy od matowego ale ten błyszczący skończył się tamtemu sprzedawcy i dostałem połowę błyszczącego połowę matowego...
                    a może i 5zł za 5m płaciłem, dawno było więc nie pamiętam

---------- Post dodany o 18:14 ---------- Poprzedni post o 18:09 ----------

tak właśnie stamtąd mam te puszeczki :P mam do nich 2 kroki :P to żadne filtry - to same takie aluminiowe zakończenie... drogie bo drogie ale na prawdę ładne... co do aukcji to kupowałem, to ze 2 lata temu - postaram się znaleźć jakiś kontakt do niego...
                    na 2 kable wydać 128zł na same zakończenia to lekkie przegięcie mimo że faktycznie ładne ale nie aż tak żeby tyle wydać...

Skomentuj

http://allegro.pl/show_user.php?uid=6847285 - proszę to osoba od której kupowałem oplot - Ciężkie to było ale udało mi się do niego dotrzeć...

---------- Post dodany o 18:19 ---------- Poprzedni post o 18:18 ----------

Zamieszczone przez marian Zobacz posta
                      Gdzie można kupić taki "rozdzielacz" (i jak się nazywa)? ładnie to wygląda,też będę robił taki kabel i chciałbym to mieć
                      był już podany link...
                      http://www.ostoja.com.pl/documents/viablue.php?cat=12
                      ja miałem taniej - po sąsiedzku :P

Skomentuj

ja miałem taniej - po sąsiedzku :P
                        możesz rozwinąć?? może da się załatwić jakieś rabaty?

Skomentuj

a może nowy temat...? :glare:

Skomentuj

a tymczasem...

wygrzewamy głośniki, wygrzewamy zwrotki, obudowy się robią...
                            Załączone pliki

Skomentuj

Co to, to duże aluminiowe ? :)

Skomentuj

Uploaded with ImageShack.us

Zgadnijcie co to .

Skomentuj

Tuba ala "pantera" czy tam "tygrys"?

Skomentuj

Nie na temat...
                                    Zamieszczone przez koszuu Zobacz posta
                                    Zgadnijcie co to .
                                    Bałagan w pomieszczeniu... :razz:

Skomentuj

Co to, to duże aluminiowe ? :)
                                      klasyk L18RNX/P

Skomentuj

Zamieszczone przez marian Zobacz posta
                                        Tuba ala "pantera" czy tam "tygrys"?
                                        Tuba, ale bardziej na tle biblijnym

Skomentuj

Wreszcie mam coś lepsze od TL074 i tańsze od OPA4134 :) (w sumie to mógłbym napisać, że i lepsze i tańsze od OPA, ale zaraz ktoś się wzbudzi...)

Skomentuj

Czaruję...
                                          X