Mi sie podobaja kolmny w takim stylu, dobra robota ;] Ciekawy pomysl na te sciecia od gory.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)
Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X
-
Zamieszczone przez daniel69 Zobacz posta
Skomentuj
-
już nie raz mnie na forum już o to pytano :) dawno temu kupiłem na allegro ok 300 czy nawet więcej szt na licytacji za jakieś śmieszne pieniądze mniej niż 100 zł z wysyłką. A teraz mam do każdego projektu :) Są to torxy ponoć intertechnik, kiedyś do pierwszego projektu kupowałem wkręty Visaton-a i odradzam, największe gówno jakie miałem, łebki się ukręcają i jest problem później by wykręcić pozostałą część z obudowy... powiem, że ten projekt jest dopracowany pod każdym względem oraz podoba mi się bardziej niż było w planach :P i nie ma żadnych niedociągnięć wizualnych i technicznych, wszystko wykonane na razie jest lepiej niż firmowe :) gdybym tylko umiał zdjęcia robić to bym to pokazał :P
Skomentuj
-
W weekend z bólem rozbebeszyłem moją lampę. Miałem wszystko sprzedać ale jakoś nie mogę. Ostatecznie dostanie nowe życie ale w innym układzie :)
http://www.audionotekits.com/l4el34pp.html
Ale najpierw muszę coś zrobić z tą rdzą na trafach :(
Skomentuj
-
Zamieszczone przez raven1985 Zobacz postaAle najpierw muszę coś zrobić z tą rdzą na trafach
2. Cartanin i -||- ?
3. Przerobić całkiem na ROST STYLE :razz: (sól + woda + ocet)
nr. 3 to chyba raczej tak tylko dla żartu napisałem (poniosło mnie)
Skomentuj
-
Zamieszczone przez ir0nhide Zobacz posta3. Przerobić całkiem na ROST STYLE (sól + woda + ocet) nr. 3 to chyba raczej tak tylko dla żartu napisałem (poniosło mnie)
Nie wiem w jaki sposób zardzewiały w drewnianej obudowie. Wzmacniacz chodził praktycznie dzień w dzień od prawie 7 lat (przez ostanie pół roku był nieużywany tylko).
Skomentuj
-
Zamieszczone przez raven1985 Zobacz postaNie wiem w jaki sposób zardzewiały w drewnianej obudowie.ot co
A co do "rost style" to całą obudowę potem taką zrobić:) będziesz przodownikiem
takowego stylu :)
Skomentuj
-
Nie na temat...Zamieszczone przez ploter Zobacz postaA co do "rost style" to całą obudowę potem taką zrobić
Gdzieś kiedyś widziałem na Allegro chyba tak zrobiony właśnie Vintge wzmacniacz
---------- Post dodany o 00:18 ---------- Poprzedni post o 00:03 ----------
Nie na temat...O proszę znalazłem go:
http://allegro.pl/wangine-a-3-wzmacn...590694571.html
Wygląda to chyba raczej jak utleniający się mosiądz, no ale prawda że cudny( trochę mi nie podobają się te wielkie czarne prostokąty, ale ta podwójna gała mmmm i wskaźniki analogowe ahhh - coś pięknego
)
Skomentuj
Skomentuj