zgadza się: E0042-08 W18NX001 + E0040-06 T29CF002
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)
Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X
-
Zamieszczone przez bingant Zobacz postaMagico MINI
Oczywiście trzymam kciuki !! POWODZENIA !!
Skomentuj
-
Panowie proszę o rzucenie okiem jak to wygląda, i poradę
Miał być możliwie prosty, kanciasty (bez żadnych wygibasów, frezów itp...) stolik RTV. (trójnóg...)
No dobrze no zacząłem go robić; ale jak tak teraz patrzę to się zacząłem również zastanawiać czy nie wychodzi AŻ ZA prosty :/
Jak uważacie? czy nie trzeba by mu dodać coś/czegoś by nabrał trochę życia ? (przy czym musi pozostać ostro kanciasty....)
PS pod platformy pójdą kolce (antywib.)
według projektu ma być niby coś w ten deseń:
---------- Post dodany o 16:59 ---------- Poprzedni post o 16:59 ----------
Zamieszczone przez Żółwik Zobacz postaO NIEEE..... !! Jesteś straszny Bingant !!
Skomentuj
-
Nie na temat...Zamieszczone przez bingant Zobacz postaMagico MINI
Czekam, właściwie to czekamy już we dwóch - Żółwik jak widzę również :)Last edited by RpLand; 08.05.2011, 18:41.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez RpLand Zobacz postair0nhide, nie wydaje Ci się, że będzie to mało stabilne?
Zamieszczone przez wojak737 Zobacz postaironhide widze nową mega hiper super audiofilską platformę antywibracyjną
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postaplyty na kolcach drewno czy moze kamien?
Skomentuj
-
Nie na temat...http://allegro.pl/nippon-chemicon-27000uf-100v-4-szt-i1592377282.html Nie na temat...To?
Jeśli ma być tanie i dobre i nie przeszkadza snap: http://allegro.pl/10000uf-63v-222205...599759238.html
---------- Post dodany o 21:32 ---------- Poprzedni post o 21:30 ----------
http://allegro.pl/4700uf-100v-222210...598179514.html
To też ciekaweLast edited by lklukasz; 08.05.2011, 21:41.
Skomentuj
-
Witam, jestem w połowie drogi jeśli chodzi o budowę pierwszych monitorów w OZ. USHER 8935A + USHER T-9930-20NC. Zwrotnicę przygotowuje dla mnie Gipsy2. Jak do tej pory największe problemy miałem z fornirowaniem, bo popełniłem straszny błąd z fornirem. Zostawiłem go na strychu w słoneczne dni. Wysechł na wiór i był bardzo kruchy, pękał. Jest to orzech amerykański. Bardzo twardy.
Dayton RS270S + Fountek FW146 + CD3.0
Skomentuj
-
Nie na temat...Zamieszczone przez lklukasz Zobacz postaPanowie kiedyś na allegro były takie duże kondensatory elektrolityczne do zasilaczy miały terminale przykręcane na ampule jak w samochodowych pomożecie znaleźć bo albo nie ma albo sobie nie radzę
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Marios Zobacz postaWidzę KonradRak że frezerka nie przestaje zarabiać na siebie :-)
Jak policzyć narzędzia które kupiłem aby wykonać te kolumny to koszt prawie dorównałby cenie głośników gdyby jeszcze policzyć szlifierkę taśmową B&D, wirtarkę - na szczęście to już miałem.
Podsumowując muszę wykonać jeszcze 2 pary kolumn, żeby zamortyzować narzedzia :) Ale to pieśń przyszłości.
P.S. Właśnie dokupiłem 2 frezy z łożyskiem.Dayton RS270S + Fountek FW146 + CD3.0
Skomentuj
-
Nie na temat...Zamieszczone przez lklukasz Zobacz postawlasciwie to wystarczy na 21V tylko chcialem duze pojemnosci...
---------- Post dodany o 22:59 ---------- Poprzedni post o 14:05 ----------
sub do audi 100 c4 sedan
Skomentuj
-
obudowa złożona na zasadzie kanapki ze sklejki. Sa jescze przed faza szlifowania itp. mam nadzieję , że uda mi sie doprowadzić je do idealnej powierzchni by móc pomalować na połysk ale bedzie to cięzka robota , zobaczymy co czas pokaże.
Uploaded with ImageShack.us
Skomentuj
-
Nie na temat...Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postaa to nie mozesz kupic tanszych na nizsze napiecie i wlutowac to w plytke? zrobisz sobie baterie kondow i na plytce dorobisz jakies mocowania na sruby
muszę uniknąć płytki i dużej ilości kondówJuz mi sie nie chce...
Skomentuj
Skomentuj