Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)

Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zaraz zaczynam zabawę z wytłumieniem.

Skomentuj

A ja od wczoraj jestem po pierwszych odsłuchach nowego subka, narazie w niedokończonej obudowie.

Skomentuj

Co to ?? MDS ??

Skomentuj

TIW200XS załapałem się na promocję

Skomentuj

Ooo no to pięknie :) nie za duża paczka do niego ?? i co to za fornir ??

Skomentuj

Właśnie paczka wydaje się duża i trochę pralkowato wygląda, ale ma tylko 30l plus komora na panel, fornir to zwykły machoń.

Skomentuj

mkul pokaz calosc, to co obk stoi tez:) przypomniało mi się, że mahoniu mam sporo hmm...

Skomentuj

dolphin, pokażę jak wrócę do domu, obok mój stary zestaw 2.2 na GND13/50/9 na podstawkach z 10BR60 na pokładzie. Pierwsze wrażenia są takie, że dużo lepiej mieć dwa suby niż jednego, bo nie ma problemu z ustawieniem, pojedynczy sub nawet nisko cięty jest póki co łatwy do zlokalizowania, więc muszę na tym popracować. Co do smego TIW-a to jestem pozytywnie zaskoczony, bardzo melodyjnie gra i nisko schodzi jak na zamknietą paczkę.

Skomentuj

jaka cena TIW'a? jakieś porównanie MDS'a?

Skomentuj

wtedy nieco poniżej 4 stów, MDS-a nie słyszałem

Skomentuj

Skomentuj

A gdzie kolce? Teraz Ci szafki sie telepią od basu Brzydkie masz Marianku meble Ale kolumienki zacne powiem szczerze że pierwsza klasa

Skomentuj

To pokój moich rodziców,Oni nie lubią nowoczesności Lepsze zdjęcia będą już robione u kuzyn :) Co do kolców to właśnie rozmyślamy,ale raczej będą.

Skomentuj

To teraz się w końcu weź za swoje kolumny !! :)

Skomentuj

Zacnie wyszły ;p pogratulować :)
                                marcinsywala.pl
                                Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

Marian, szacun po prostu :) Jest pięęękna, it's beautiful. Proporcje, kolor, skóra na froncie, ścięcia, normalnie full wypas. Też bym sobie takie zrobił ... Może wystarczy czasu w wakacje :)

Nie mogę się doczekać aż zrobisz sobie swoje kolumny - to będą dopiero cuda

Skomentuj

A mi brakuje już cierpliwości...u mnie tylko zworki i zworki

Skomentuj

Zamieszczone przez cudny90 Zobacz posta
                                      Marian, szacun po prostu Jest pięęękna, it's beautiful. Proporcje, kolor, skóra na froncie, ścięcia, normalnie full wypas.
                                      No..., tylko forniru nie widać :bored:
                                      Oczywiście marian jestem tego samego zdania co inni! ale brakuje mi zdjęcia forniru, jeśli mógł byś dać fotkę gdzie widać dobrze ten oak w lakierze :) ( dobrze by było tak żeby światło dzienne padało nań np. z okna...) Z góry B. dziękuję

Skomentuj

Prawie 2h wciskania kabla w oplot:/

Muszę tylko jeszcze raz zrobić zakończenia bo miałem końcówkę koszulki termokurczliwej i wygląda to jak widać...

Skomentuj

csbiczek, brawo, elegancki... skąd wziąłeś oplot ? (loudspeakershop.eu ? )

Skomentuj

Czaruję...
                                          X