Zamieszczone przez piglet11
Zobacz posta
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)
Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X
-
Zamieszczone przez piglet11 Zobacz postaJak puszczalem czestotliwosci od 25 do 65Hz to skok membrany malal coraz bardziej.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez maxdila Zobacz postaKrawędzie postrzępione bo prędkośc posówu za duża a swoją drogą frez do grawerki mam używany/ostrzony.
Maszyna się trzęsie bo przy niskich obrotach silniki krokowe tak się zachowują :/ Prawdopodobnie można to zniwelować zwiększając mikrokrok.
gratulacje skonczenia i odpalenia :) !!!!!!!!
tak na marginesie, poszukaj oslon na sruby , szybko je zniszczysz jak sie cos dostanie w nakretke... szkoda by bylo...
Skomentuj
-
Zamieszczone przez maxdila Zobacz postaChińczyk już cały stół frezem 14mm przejechał :]
Skomentuj
-
Zamieszczone przez mbar Zobacz postaJak Wam się podoba moja płytka zwrotnicy "w realu"?
Skomentuj
-
Ja przez ostatni tydzień też nie próżnowałem:
- dokończony i odpalony UniAmp :) odpalił od pierwszego :)
- zmontowany zasilacz do LM4780 oraz zamontowanie na radiatorze (złamany gwintownik M3 widać na fotce)
- uruchomiony Unizab2 by IREK
- zrobione interkonekty w wersji budżetowej
Teraz obudowy i elektronika DIY w odstawkę...
Skomentuj
-
Zamieszczone przez ploter Zobacz postadokończony i odpalony UniAmp
Proponuje wytarcie tego co wyszło po bokach np. wacikiem do uszu. Będzie estetyczniej :)
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Żółwik Zobacz postaProponuje wytarcie tego co wyszło po bokach np. wacikiem do uszu. Będzie estetyczniejto tylko fotki na koniec dnia
teraz budki
oj będzie się działo
...
Skomentuj
-
Zamieszczone przez maxdila Zobacz postaTyle pasty więcej szkodzi niż pomagaoczywiście już oczyszczone
Last edited by ploter; 27.02.2012, 20:22.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Amper6 Zobacz postaPloter...jak mogłeś złamać gwintownik w tak miękkim materiale?
Skomentuj
Skomentuj