Zamieszczone przez Pogromca mitow
Zobacz posta
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)
Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X
-
Zamieszczone przez lklukasz Zobacz postawszystkie na lm4780...Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Shiver Zobacz postaJak aplikujesz usherka?Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba
Skomentuj
-
LuSzTi, lm4780 w moim odczuciu nie za bardzo sprawdzał się na wysokich, tak samo jak na basie. Najbardziej mi się podobała średnica, bardzo fajnie wybrzmiewała, jakby artysta stał przede mną.
W wysokich brakuje trochę szczegółów, które słychać na innych konstrukcjach. Drażniło mnie to strasznie, dźwięk był taki niepełny, do tego wysokie były takie jakby "zamulone".
Być może tylko u mnie tak było, ale poczytałem na as trochę tematów o GC. Było dużo fanatyków super-mega-hiper-drogich kondensatorów, ale też wypowiedziało się sporo osób, którym ten scalak nie grał za ciekawie.
Na pewno znajdziesz jakiegoś fajnego, małego tranzystorowca, który ładnie napędzi tweetery.
BTW. Co montujesz na środek i górę?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez LuSzTi Zobacz postajeśli nie znajdę nic innego ciekawego o małej mocy.na ęrednice SE na EL34 na dol PP na EL34:thumbsup:
Skomentuj
-
Zamieszczone przez wojak737 Zobacz postaLuSzTi, lm4780 w moim odczuciu nie za bardzo sprawdzał się na wysokich, tak samo jak na basie. Najbardziej mi się podobała średnica, bardzo fajnie wybrzmiewała, jakby artysta stał przede mną.
W wysokich brakuje trochę szczegółów, które słychać na innych konstrukcjach. Drażniło mnie to strasznie, dźwięk był taki niepełny, do tego wysokie były takie jakby "zamulone".
Być może tylko u mnie tak było, ale poczytałem na as trochę tematów o GC. Było dużo fanatyków super-mega-hiper-drogich kondensatorów, ale też wypowiedziało się sporo osób, którym ten scalak nie grał za ciekawie.
Na pewno znajdziesz jakiegoś fajnego, małego tranzystorowca, który ładnie napędzi tweetery.
BTW. Co montujesz na środek i górę?
Będzie co robić :)
Zamieszczone przez csbiczek Zobacz postase el84 na srednice sel na el34 na dol pp na el34Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba
Skomentuj
-
Zamieszczone przez dolphin123 Zobacz postaLuSzTi a do czego służy ten zestaw...?
Zbudowane na Politechnice Łódzkiej, razem z kolegą Luke666.
Dostali też coś takiego tylko w mniejszej wersji (dwudrożnej). To jest moje prywatne :)
A tutaj Ushery, gdzie spora ilość użytkowników forum nakrzyczała na mnie jakie to one duże itd...a perspektywę zmieniało niskie okno :P Dodam, że mam troszkę ponad 180cm wzrostu :P
Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba
Skomentuj
-
Zamieszczone przez LuSzTi Zobacz postamusiałbym zmienić trafa bo TG5 do takiego projektu to raczej nie przystoi :P
Skomentuj
-
Nie na temat...Zamieszczone przez LuSzTi Zobacz postaA tutaj Ushery, gdzie spora ilość użytkowników forum nakrzyczała na mnie jakie to one duże itd...a perspektywę zmieniało niskie okno :P Dodam, że mam troszkę ponad 180cm wzrostu :P
Skomentuj
-
Nie na temat...Jeszcze nie żona, poza tym zdjęcie u niej w pokoju więc nie będę jej mówił, że ma posprzątać....poza tym podziwiać i krytykować kolumny a nie za butami się oglądać :razz: :razz: :razz: Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba
Skomentuj
-
Zamieszczone przez LuSzTi Zobacz postaJa nie mbar :razz:. U mnie będą dwa UNIampy na dół i średnicę. Jedynie góra będzie na LM4780, jeśli nie znajdę nic innego ciekawego o małej mocy.
Skomentuj
-
Nie na temat...Zamieszczone przez LuSzTi Zobacz postaJeszcze nie żona, poza tym zdjęcie u niej w pokoju więc nie będę jej mówił, że ma posprzątać....poza tym podziwiać i krytykować kolumny a nie za butami się oglądaćHA: S3M Projekt, chiński wzmak TPA3116
CA: Civic VIIIgen (FD7) 2011 r. JVC KD-G821, Sinuslive SL165W+Neo25, JL Audio 12W0-4, Axton C508
Civic VIIgen (EU8) 2004 r. Kenwood KMM-BT304, Autotek A6.2CS
Skomentuj
-
Nie na temat...Zamieszczone przez mbar Zobacz postaKażdemu wedle gustu, mi tam LM4780 i spółka pasi Do napędzenia tego, co mam, to aż nadto.
Zamieszczone przez pablo.see Zobacz postaNo dobra buty jak buty, ale co przy nich robi klucz płasko-oczkowy? Przyszła żona podziela pasję do słuchania muzyki?Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba
Skomentuj
-
-
Zamieszczone przez Adam_85 Zobacz postaLuszTi, a masz zwrotkę do tego zestawu?Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba
Skomentuj
-
Zamieszczone przez LuSzTi Zobacz postaPo prostu skojarzyłem, że używasz LM'ów i pewnie nie fortunnie powołałem się na Ciebie. Jeśli uraziłem to przepraszam.
Skomentuj
Skomentuj