Nadszedł czas wypróbować wzmacniacze lampowe
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)
Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X
-
Zamieszczone przez benek161 Zobacz postaNadszedł czas wypróbować wzmacniacze lampowe
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postaprzeciez na glosniku plyta CD lezala
plyta ma 12cm
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Marios Zobacz postaPrzecież można uciąć coś takiego z jednego paska..
taki jest efekt braku zderzaka po drugiej stronie pily :/
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postachcialem juz wyprobowac wyrzynarke a tu niespodzianka - pol dnia poprawiania formatek :/
Skomentuj
-
Zamieszczone przez LightSound Zobacz postaZ wyrzynarki będziesz zadowolony, mam taką samą 2rok
pocialem troche - bajka
mniej zadowolony bylem na poczatku ze szlifierki. przegapilem fakt ze nie ma regulacji predkosci :/
ale po przetestowaniu okazalo sie ze jest OK
papierek 120 i fornir pieknie wyszlifowalo
jutro dokupie brzeszczoty i papiery
Skomentuj
-
:) Byłem taki szczęśliwy jak je zamówiłem. Dzień przed wysyłką koleś napisał mi, że to nie te co chciałem. Ale trudno.... i tak kupiłem.
Dziś przyszła wielgachna paka
P1030872.jpg
:lol: ... a w środku idealnie zapakowane małe głośniczki
P1030873.jpg
ktos chętny aby zamienic JP3.0 na NeoCD3.0?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez raven1985 Zobacz postaMałe DIY :
Zamieszczone przez raven1985 Zobacz postaOby przeszczep się udał i pacjent przeżył bo inaczej ja będę miał przeszczep tego i owego
Zamieszczone przez raven1985 Zobacz postaI tajne przez poufneAsustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postawstepny montaz - pasuje
RCA nawet sa na wcisk
Skomentuj
-
Zamieszczone przez ir0nhide Zobacz postaDlaczego wyjście tak nisko a rca tak wysoko ?
ciezkie kable glosnikowe tuz nad blatem
a kable sygnalowe bardzo czesto wpinam po omacku nie wyciagajac wzmacniacza
Skomentuj
Skomentuj