Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)
Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X
-
Zamieszczone przez KonradRak Zobacz posta.3lite
Bez przesady, ja wariat?
Skomentuj
-
Nie na temat...Zamieszczone przez KonradRak Zobacz postaWłaśnie jestem w trakcie lakierowania...
Skomentuj
-
Zamieszczone przez KonradRak Zobacz posta
Skomentuj
-
Nie na temat...Zamieszczone przez ir0nhide Zobacz postaA czyli iluminatory (szatański wytwór) Uważaj bo jest legenda o takim co to takie już kupił i doprowadziły go o smutku, po czym słuch po nim zaginął (niczym z archiwum X)
gooralesko - styl Proac takie sobie zażyczył kolega. Dla siebie 2 way już nigdy nie zrobię (chyba, że do kompa). Tylko trzy ścieżki.
Położyłem już nawierzchniowy... Ciekawe czy będę musiał jutro poprawiać :)
ruffpl a ta jabłoń to na co?
Dayton RS270S + Fountek FW146 + CD3.0
Skomentuj
-
Zamieszczone przez KonradRak Zobacz postaNie na temat...
ruffpl a ta jabłoń to na co?
Nie na temat...Hmm...Chyba na Seas+ NeoCd, albo na coś innego co mi zalega w szafach. Chyba, że znowu mi się nadaży okazja kolejne głośniki kupić.
Skomentuj
-
Akurat wg mnie te skrzynki mają za duży front w stosunku do głośników. Ale tak to jest jak się próbuje upchnąć w monitor głośnik, który potrzebuje od 15 do nawet 25 litrów (co kto lubi).Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba
Skomentuj
-
Zamieszczone przez LuSzTi Zobacz postaAkurat wg mnie te skrzynki mają za duży front w stosunku do głośników. Ale tak to jest jak się próbuje upchnąć w monitor głośnik, który potrzebuje od 15 do nawet 25 litrów (co kto lubi).
KonradRak, jak kładło Ci się jabłoń?
Skomentuj
-
Nie na temat...Zamieszczone przez dolphin123 Zobacz postaKonradRak, jak kładło Ci się jabłoń?
Jeden bok za krótko trzymałem na prasie (1h) i porobiły się góry-doliny. Musiałem wszystko zerwać, wyszlifować mdf i kleić na nowo (cały dzień zmarnowany). Tak więc nie polecam tego forniru początkującym.
Jednak ze względu na wyjątkową urodę chętnie będę go stosował. Ostatnią warstwę lakieru jednak muszę poprawić...
Dayton RS270S + Fountek FW146 + CD3.0
Skomentuj
-
Artur, to 2,7mH? Jeśli tak to szkoda, że się nie zgadaliśmy. Pozbyłbyś się 2kg miedzi w dobrej cenie :)
Co do lakierowania to półmat, chyba gloss40. Lakiery ICA (izolant, podkład, nawierzchniowy). Mam problem z zapyleniem jak maluję 5 powierzchni na raz. Na zdjęciach tego nie widać ale jedna ścianka jest lekko zapylona.Dayton RS270S + Fountek FW146 + CD3.0
Skomentuj
-
Zamieszczone przez KonradRak Zobacz postaMam problem z zapyleniem jak maluję 5 powierzchni na raz. Na zdjęciach tego nie widać ale jedna ścianka jest lekko zapylona
Skomentuj
Skomentuj