Ci z poczty mnie nie lubią... :-)
Pewnie jutro nie pracują... Może gdybym podskoczył do nich po 16...
Strasznie szkoda... Chyba że pomyliłeś adresy :-)
mialem tylko 2 a ze druga osoba dostala to co zamawiala to niema mowy o pomylce :P
[ Dodano: 2008-03-22, 01:26 ]
zla wiadomosc - oplot niepasuje na procab LS25 :cry: udalomi sie tylko 70cm naciagnac ale przy tym wiecej popsulem niz to jest warte...
mialem na dzisiaj fajny plan - okleic wszystkie monitorki z tutoriala. efekt? pol dnia zmarnowalem na zrobienie szablonu pod GDN 13/40/2 :evil:
jak widac efekt niejest w pelni zadawalajacy wiec wprowadzam poprawki do szablonu zamiast robic nowy...
Jak na pierwszy raz frezy wyszły nieźle :smile: W pierwszej obudowie nei wyszło idealnie ale jak ktoś się nie przyjrzy to nie widac ale drugie wyszło idealnie :smile:
I kabel do nich można wpiąć od tyłu i przy gnieździe też?
tego akurat nie rozumiem. gniazda sa klasyczne. otwor na banany i dziura do przykrecenia golego kabla esh0, szalejesz
znalazles juz przyczyne spalonego trafa?
mIKI, chyba za pozno...
czerwony to + a czarny to -
to na gorze to otwor do przykrecenia kabla. to na dole to pokretlo do jego przykrecenia oraz gniazdo na kolejnego banana
Do jasnej ciasnej, poco Ci gniazdo na kolejnego banana??
w wiekszosci bananow jest gniado na kolejnego. to jest bardzo wygodne
przyklad: mam terminale pojedyncze w kolumnach a potrzebuje szybko podlaczyc suba przez sygnal wysokopoziomowy. no to biore kolejnego banana i wciskam go w te w gniezdzie i do suba :P
Tak sobie siedze i rozkminiam.... może to się zmieni po podłączeniu zwrotnic kompletnych ale na tą chwile mój zestaw kep/seas gra podle kierunkowo. Siedząc centralnie w miejscu odsłuchu wszystko jest git ale po odchyleniu głowy o 30 cm w jedną ze stron odnosi się wrażenie że wszystko leci z jednej kolumny :-/ Miejsce odsłuchu to około 3m od kolumn. Jak oglądam film czy coś na dwie osoby to centralnie słucham całego dźwieku z boku. Na tonsilach tego nie było... przynajmniej w tym stopniu.
Skomentuj