wkleiłem żeby zmniejszyć objętość a audiofilom mogę wmawiać że niwelują sratatata fale, różnica z i bez nich jest tak subtelna ze nie wiem czy to nie autosugestia, nie przejmuję się tym
wkleiłem żeby zmniejszyć objętość a audiofilom mogę wmawiać że niwelują sratatata fale, różnica z i bez nich jest tak subtelna ze nie wiem czy to nie autosugestia, nie przejmuję się tym
to samo w tych kolumnach. zeby zmniejszyc litraz dalem skosna scianke na gorze. ale zawsze cos wzmacnia i niweluje fale stojace :mrgreen:
odrazu uprzedzam ze vifa tam jest w roli wypelniacza - docelowo bedzie D27TG05
zajmuje cala wieksza czesc oparcia. jak widac na gorze wystaje jedynie na 6cm od oparcia
a sub mial byc plaski bo wozek sie nie miescil z poprzednim subem :P
Sam przed chwilą patrzyłem i to jest faktura forniru bo tak słój idzie a jeszcze nie szlifowane były :P pokaże fotkę po "szlifowaniu z pierwszego" papierem 100 :P na szlifierce oscylacyjnej :P
moi goście zwykle dopiero po chwili dochodzą do wniosku że to niemożliwe żeby takie małe pierdziawy tak zamiatały dołem.
Jeśli mogę spytać, to co to za "małe pierdziawy" i co to za subik? :) Pytam, bo chciałem sobie złożyć jakiś mały zestawik 2.1, ale za bardzo nie wiem na czym.
Skomentuj