Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)

Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

flodins, Co to za rozpraszacze w środku kolumny ??

Skomentuj

wkleiłem żeby zmniejszyć objętość a audiofilom mogę wmawiać że niwelują sratatata fale, różnica z i bez nich jest tak subtelna ze nie wiem czy to nie autosugestia, nie przejmuję się tym

Skomentuj

Zamieszczone przez flodins
        wkleiłem żeby zmniejszyć objętość a audiofilom mogę wmawiać że niwelują sratatata fale, różnica z i bez nich jest tak subtelna ze nie wiem czy to nie autosugestia, nie przejmuję się tym
        to samo w tych kolumnach. zeby zmniejszyc litraz dalem skosna scianke na gorze. ale zawsze cos wzmacnia i niweluje fale stojace :mrgreen:

odrazu uprzedzam ze vifa tam jest w roli wypelniacza - docelowo bedzie D27TG05

Skomentuj

Pawel S., masz taki fach w ręku i doświadczenie, a zdecydowałeś się na takie klocki? :) Ładne są, ale mogłeś pokusić się o odrobinę pikanterii ^^

Skomentuj

cudny90, to nie dla mnie :P
            a wymyslne obudowy zajmuja wiecej czasu = drozej :P

Skomentuj

Zamieszczone przez cudny90
              Pawel S., masz taki fach w ręku i doświadczenie, a zdecydowałeś się na takie klocki? :) Ładne są, ale mogłeś pokusić się o odrobinę pikanterii ^^
              hehe to samo chcialem napisac:P ale skoro na handel to co innego :)

Skomentuj

klient juz w drodze po odbior

Skomentuj

wyglada to calkiem nieladnie... :lol: no ale pewnie mialo tak byc pod wymiar :wink:

Skomentuj

Czy to malutka 16stka Hertza? :shock:

Skomentuj

Gdzie to będzie? Słuchałeś tego Pawle?

Skomentuj

Ehh to XAW210HC i buda do Opla Vectry B

Pawle, obawiam się że maskownica moze być przeszkoda dla resora - XAW wychyla się strasznie.
                        Mam nadzieje że sprawdzi się tam lepiej niż MDS08 u mnie.

schludnie

Skomentuj

Zamieszczone przez LightSound
                          Pawle, obawiam się że maskownica moze być przeszkoda dla resora - XAW wychyla się strasznie
                          nie - ramka jest zdemontowana i teraz maskownica dobrze lezy

jak pokaze zdjecie po montazu to zrozumiecie dlaczego takie dziwaczne wymiary :P

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S.
                            jak pokaze zdjecie po montazu to zrozumiecie dlaczego takie dziwaczne wymiary
                            Bo mało zajmuje miejsca na szerokość pewnie 2/3 siedzeń lub całe siedzenia a wgłąb to tylko kilkanaście centymetrów

Skomentuj

zajmuje cala wieksza czesc oparcia. jak widac na gorze wystaje jedynie na 6cm od oparcia
                              a sub mial byc plaski bo wozek sie nie miescil z poprzednim subem :P

poczekajcie z pytaniami do jutra

Skomentuj

Krótko i zwięźle Monitorki STX w/g projektu Pawła S. :)

Skomentuj

swiezo oklejone a juz klawiszowanie widac :P
                                  nie przylozyles sie do szlifowania :twisted:

Skomentuj

swiezo oklejone a juz klawiszowanie wida
                                    Jakie klawiszowanie paczki schły 2 tygodnie prawie wogole nie szlifowany obłóg debowy 1.7 mm wiec tego widać nie będzie jak przeszlifuję

Wiedziałem ze jak już dam fotki to mnie zjecie :oops: :oops:

Skomentuj

2 fotka na prawej kolumnie - moze to cos innego?

[ Dodano: 2009-10-02, 17:39 ]
                                      no niestety to nie rowna powierzchnia :P
                                      na szczecie masz gruby fornir i mozesz to zeszlifowac

Skomentuj

2 fotka na prawej kolumnie - moze to cos innego?
                                        no niestety to nie rowna powierzchnia
                                        Sam przed chwilą patrzyłem i to jest faktura forniru bo tak słój idzie a jeszcze nie szlifowane były :P pokaże fotkę po "szlifowaniu z pierwszego" papierem 100 :P na szlifierce oscylacyjnej :P

Skomentuj

Zamieszczone przez takero
                                          moi goście zwykle dopiero po chwili dochodzą do wniosku że to niemożliwe żeby takie małe pierdziawy tak zamiatały dołem.
                                          Jeśli mogę spytać, to co to za "małe pierdziawy" i co to za subik? :) Pytam, bo chciałem sobie złożyć jakiś mały zestawik 2.1, ale za bardzo nie wiem na czym.

Skomentuj

Czaruję...
                                          X