Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)

Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

hehe na upartego to i fornir zagniesz do wewnatrz :lol: ale masz racje to raczej okleina
    RzeznikUnitra, nawet zle nie wyglada, jest to przyklad ze tanim sposobem mozna zrobic dosc ladne skrzynie :wink:

Skomentuj

Zamieszczone przez csbiczek
      pewnie że okleina, powiedz kto zagina fornir do środka otworów na głośniki?
      ja a potem odłamuje i szlifuje na równo.

Skomentuj

Tasior, dobrze wiesz że chodziło mi o efekt końcowy a nie obróbkę :razz:

Skomentuj

a mi się obecne paczki które Michał zrobił podobają bardziej niż poprzednie ....ta bejca to był swietny pomysł kolor paczki dzięki temu lepiej się z przetwornikami komponuje i wyglądają dzieki temu stonowanie i elegancko :) .....a przynajmniej tak wyglada z tej fotki

Skomentuj

Zamieszczone przez csbiczek
            Tasior, dobrze wiesz że chodziło mi o efekt końcowy a nie obróbkę
            nie wiedzialem , mogl na szybko robic fotke itp ale ladnie pozaginane wiec okleina pewnie.

Skomentuj

Oczywiście, że okleina :P Kolumny są już skończone.

Głośniki to GDN 13/40/2 + GDWK 10/80/7 więc szału nie ma ;p

W tej chwili bezskutecznie próbuje ustawić meble i sprzęt, żeby w miejscu słuchacza był bas i dźwięk, a nie hałas i dudnienie... Męczę się z tym już dobre 3 godziny i chyba wypróbowałem każdej opcji. Przy biurku albo jest hałas albo brak basu. Chyba będę musiał to sprzedać i kupić słuchawki, bo po prostu nie będę zagracał pokoju tylko po to, żeby posłuchać sobie muzyki...

Skomentuj

Zamieszczone przez RzeznikUnitra
                Chyba będę musiał to sprzedać i kupić słuchawki, bo po prostu nie będę zagracał pokoju tylko po to, żeby posłuchać sobie muzyki...
                to po co je robiłeś? :shock:

Skomentuj

Raczej dam do salonu o ile mama zechcę ;] Zapomniałem o tym, że ten pokój jest taki tragiczny, włączam no i... :neutral:

Skomentuj

Głośniki to GDN 13/40/2 + GDWK 10/80/7
                    no to teraz nam wytlumacz dlaczego GDWK ma front od GDWK 9/80 (9/40) a nie oryginalny :mrgreen:

przykleić pasy na fronty
                    wez je odklej :???:
                    wg mnie z tymi pasami wygladaja gorzej

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S.
                      no to teraz nam wytlumacz dlaczego GDWK ma front od GDWK 9/80 (9/40) a nie oryginalny
                      Ty już to wiesz :mrgreen: Napisałem to w moim temacie, nie chce mi się znowu rozpisywać :wink:

Zamieszczone przez Paweł S.
                      wez je odklej
                      wg mnie z tymi pasami wygladaja gorzej
                      Kwestia gustu, mi się podoba, więc tak zostawię.

Skomentuj

a tak dla podtrzymania tematu
                        jak widac juz tylko detale zostaly

Skomentuj

Zauważyłem Pawel S. że sub na STX też już skończony :twisted: To proszę do działu gotowych konstrukcji wkleić i opisać wrażenia :wink:

Skomentuj

elvis18, sub juz zamieszczony
                            w/w zestaw 2,1 moze pokaze jutro - o ile zechce mi sie pomalowac srubki :P
                            aha - przy okazji pozadkow zrobilem tez fotki moich kolumn (vify) ale na to juz sily nie mam narazie...

Skomentuj

Dobra nie będę gorszy... :roll: MDS08...

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S.
                                aha - przy okazji pozadkow zrobilem tez fotki moich kolumn (vify) ale na to juz sily nie mam narazie...
                                W końcu

Skomentuj

Myśle, że wielu z Was jest ciekawych kolumn Pawła S. w ramach małego włamania postanowiłem uchylić Wam rąbka tajemnicy, Paweł ma dobrze zaszyfrowany dysk także nic lepszej jakości nie udało się wyciągnąć Mam nadzieje, że ktoś się wstawi za mną aby uchronić mnie przed banem

Skomentuj

Michał K., no poczekaj az tylko wysle do specow z CSI to zdjecie, kto wie czego sie jeszcze dowiemy. (zajzec w link ponizej!)

http://apina.biz/21897.jpg

Skomentuj

Zamieszczone przez Michał K.
                                      Mam nadzieje, że ktoś się wstawi za mną aby uchronić mnie przed banem
                                      Trzeba było myśleć wczesniej Zróbmy ankiete na nowy nick dla Michała K. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Skomentuj

Michał K., jak ty gowniarzu wyciagnales to z mojego kompa? :evil:
                                        masz szczescie ze pokazalem je niewiele pozniej niz ty ten przeciek...

Skomentuj

Pawel S.,
                                          dobrze, że tylko to pokazał :wink:
                                          Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Czaruję...
                                          X