Taka nagość nawet na desce wygląda pięknie.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)
Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X
-
Zamieszczone przez Pteterycz Zobacz posta
Skomentuj
-
Zamieszczone przez devshin Zobacz postaCo to za kabelki wyjściowe z DAC'a ? Te przezroczyste ?
@Luszti pomóż :)DAC .3lite AD1865 | Accuclone E450 | BMS 4524 + 18sound XT120 horn + Sonido SFR 175 AlNiCo + Eminence Alpha 15a - 99% progress… | SBA TW29BN-B + 15M4531 + 2x 18W8531 - 1% progres...
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Hermes Zobacz postaKolejna klasa D na gotowo:
Skomentuj
-
Zamieszczone przez devshin Zobacz postaCo to za kabelki wyjściowe z DAC'a ? Te przezroczyste ?
najczęściej stosuje się takie do produkcji pigtaili
ogólnie przewody w.cz. świetnie się spisują - po prostu są dużo "dokładniej" wykonane, czystsza miedz, gęstsza plecionka na ekranie (ze względu na częstotliwość)
polecam tez rg174 używałem do wszystkich sygnałowych połączeń w iampie - często można ten przewodzik spotkać w antenach GPS lub dobrej jakości antenach na pasmo LTE
Skomentuj
-
Zamieszczone przez magep Zobacz postaBorys co tam tworzysz?
Zabralem sie za monitory. W miedzyczasie zmienil sie plan z polka i przerobilem ja na glebsza wersje wiec juz nie potrzebuje robic monitorow w ''elipsie'' ale jak juz zaczalem to skoncze.i-AMP ,i-PSU, i-SMPS, i-KTO TAM WIE CO JESZCZE
https://www.facebook.com/IAMP-260036317687611/
Skomentuj
-
Była pora na tokarkę to i czas na frezarkę CNCChiński projekt na łożyskach kulkowych z polem roboczym 60x40, czwarta oś, wrzecionowo 2,2 kW chłodzone cieczą i system wodny. Głównym jej zadaniem u mnie to praca w metalach, więc bez namysłu miało być wszystko chłodzone cieczą:
Pierwszy projekt to tylny panel do mojego wzmacniacza 8 kanałowegoPlik dxf zaprojektował kolega Hermes a ja zamieniłem go na g-code dla maszyny:
Przy napisach miałem mały zastój chłodziwa (właściwie to kombinowałem pomiędzy stałą cieczą a mgłą cieczową z kompresorem), ale i tak wyszło całkiem nieźle
Skomentuj
-
Zamieszczone przez .3lite Zobacz postaByła pora na tokarkę to i czas na frezarkę CNCChiński projekt na łożyskach kulkowych z polem roboczym 60x40, czwarta oś, wrzecionowo 2,2 kW chłodzone cieczą i system wodny. Głównym jej zadaniem u mnie to praca w metalach, więc bez namysłu miało być wszystko chłodzone cieczą:
Pierwszy projekt to tylny panel do mojego wzmacniacza 8 kanałowegoPlik dxf zaprojektował kolega Hermes a ja zamieniłem go na g-code dla maszyny:
Przy napisach miałem mały zastój chłodziwa (właściwie to kombinowałem pomiędzy stałą cieczą a mgłą cieczową z kompresorem), ale i tak wyszło całkiem nieźle
Skomentuj
-
Nie moge sie zdecydowac na fornir do monitorkow z czarnymi glosnikami. Jasny fornir to bambus - po prawej z paskami orzecha a po lewej z szpachla. Ciemniejszy to oliwa - lewa ze szpachla, prawa strona z paskami bambusa.
Dziekowaci-AMP ,i-PSU, i-SMPS, i-KTO TAM WIE CO JESZCZE
https://www.facebook.com/IAMP-260036317687611/
Skomentuj
Skomentuj