Jak się sprawuje Dr!aus w porównaniu z innym domowym subem? :)
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)
Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X
-
Zamieszczone przez Granat Zobacz postaJak się sprawuje Dr!aus w porównaniu z innym domowym subem? :)
nie schodzi tak nisko jak domowe czy samochodowe, ale bardzo szybki, zrownowazony. mi sie podobal
Skomentuj
-
Nie na temat...Mam pytanie jest ktoś z okolic Opolskiego, Kępno, Namysłów, Bierutów i miałby może do pożyczenia SUBA? Takiego domowego najlepiej aktywnego na testy. Chciałbym zobaczyć jak się sprawdzi w moim domku. Oczywiście odbiór osobisty i zwrot tak samo. Volumio -> Amanero -> AK4490 -> SENCOR SA-6630 -> JVC 10"
Skomentuj
-
Cześć wszystkim,
chciałem się ze wszystkimi serdecznie przywitać. Praktyczne rzecz ujmując to mój pierwszy post. Chciałem przedstawić się, prezentując swój pierwszy wytwór. Jak narazie jest to kolumna od zapha - Bamtm. Początkowo chciałem wykonać pierwszy projekt własnych monitorów 2way, ale po pierwsze, mogło by mnie to przerosnąć, po drugie nie wiem czy miałbym tyle zaparcia, aby dowieźć taki projekt. Wybór padł na kolumny podłogowe, które mają zastąpić stare zg40c jeszcze z lat mojego dzieciństwa.
Nowe kolumny wykonane w wersji br. Wytłumienie to wełna poliestrowa na dnie oraz wełna owcza na ściankach. Obudowa to MDF 19mm składany na 45deg oklejony fornirem z dębu srebrzystego. Dodatkowo front doklejamy malowany na czarno. Jestem bardzo ciekaw wyników oraz przyjęcia tego projektu. Nie mogłem znaleźć opinii na jego temat, jedynie jakieś pojedyncze posty właścicieli.
Wszystkich pozdrawiam.
Last edited by Wilczan; 28.09.2024, 10:00.W służbie amplifikacji
- 5 polubień
Skomentuj
Skomentuj