Arta ma znacznie wiecej mozliwosci od HolmImpulse, lecz ten drugi ma niewatpliwie prosta i przejzysta obsluge, podstawowe wazne rzeczy sa i dzialaja jak nalezy.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Nasze poczynania z ARTĄ
Collapse
X
-
Witam,
Arta jest prosta, bo nawet ja sobie radzę. Składam subwoofer i aby sprawdzić "na stole" działanie filtra podłączylem go pod komputer. I oto co otrzymałem:
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...1fde20a5e.html
Pozdrawiam,
Jacek Zieliński
Skomentuj
-
witam odświeżam temat w związku z zapytaniami dotyczącymi Irkowego Unijiga, zmieniłem pracę i wdrożenie się pochłania mi trochę czasu, i jeszcze trochę pochłonie.....postaram się jednak temat kontynuować i w weekend wkleję te kilka rzeczy które obiecałem na pierwszej stronie,
po takich pierwszych zabawach wynika ze wszystko działa świetnie heh zanim jakieś "opisy" się wrzuci to jednak będę musiał to konsultować z Irkiem co by rozbieżności nie było lub jakichś braków wynikających z mojego jak na razie małego doświadczenia w pomiarach.
Skomentuj
-
Taka mała sugestia: dobrze byłoby skontaktować się z głównym zainteresowanym (irkiem), żeby chociaż oszacować przewidywany czas realizacji zamówienia. Ja jestem jak najbardziej chętny i wypłacalny na dzień dzisiejszy, ale nie wiem jak będzie później, a nie chcę żadnego zamieszania robić ip.
Skomentuj
Skomentuj