Nie na temat...
Zamieszczone przez djrobo
Zobacz posta
poczytaj historie wpisów echo1 na forum i policz jaki odsetek jest jego pomocy innym w stosunku do teroii spiskowych i atakowania rożnych firm i ich produktów) Plik się zgadza ( odchyłki +/-1dB ) co odbiega nieco od średniej w tego typu mikrofonach po prostu masz taki egzemplarz. A nie wygląda na charce podobnie do innych bo po prostu nie jest wygładzony do 1/3.
Zamieszczone przez djrobo
Zobacz posta
Każdy Wie Kim jestem i co robię. Nazywam się Adam Zapotoczny jestem właścicielem firmy ZapAudio. moje witryny internetowe to www.zap-audio.pl i www.zap-acoustics.pl zajmuje się tym czym się zajmuje ponad 10 lat. A kim jest Echo1 ?? I wyobraź sobie że nie interesuje mnie to że ktoś tak kiedyś napisał ze oszukuje klientów. Takie spekulacje krążą wokół każdej firmy i tworzone są przez osoby zawistne lub konkurencje. Takie oszczerstwa publiczne w moją stronę wysnuwały także 2 firmy z branży które już nie istnieją i 1 osoba która chciała założyć firmę i sklep i Nic jej nie wyszło. Chcesz mi coś udowodnić zrób to z sposób poparty dowodami prawnymi !! nie będę tolerował nieuzasadnionego obrażania mojej osoby !! | ![]() |
Zamieszczone przez Marios
Zobacz posta
Zamieszczone przez Marios
Zobacz posta
Skomentuj