Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

STX 27/300 - nienajlepszy czy za dużo wymagam?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

hmm tak myslalem,ze to ktos utworzyl specjalnie konto. Co neostrade sie ma ? Tego tez sie spodziewalem. Ciekawe tylko komu sie nudzi ;]

EDIT:
    Ja proponuje dopisac to co potrzeba do tego tematu, zamknac go, wyciac niepotrzebne posty, ktore nie wprowadzaja nic do dyskusji i przykleic. Wiekszosc o STXie zostala powiedziana, temat zawiera sporo informacji, moze wkoncu spadnie ilosc postow jaki glosnik wybrac

Skomentuj

raczej nie spadnie:] uzyj swojego umyslu i domysl sie czemu

Skomentuj

Bo sa tacy jak ty?

Skomentuj

nie, raczej tacy jak Ty

Skomentuj

trzeba tu moda ...
            :/

Skomentuj

Dzieki za komplement

Tez tak uwazam, nie bede juz pisal bo nie ma sensu

Skomentuj

Panowie,stop kapela!Starczy!Jak chcecie sie sprzeczać to prosze bardzo,na PW a nie tutaj.
                Przez takie teksty to forum zbiera niezłe baty w opiniach ludzi z poza naszego kręgu.
                Bana nie dam bo to nie moja rola,pofarciło Ci sie :)
                Ale prosze,troszke kultury,w końcu to miejsce publiczne.OK?

Skomentuj

Yes, sir. Ten koniec to nam naprawde duzo nie wnosi do dyskusji ;/ trzeba tylko pamietac ze to nie moja wina

Skomentuj

Dziękuje za uwage ;]
                    Uprasza się szanownych moderów o "odcedzenie" tematu ze zbędnych wpisów.

Skomentuj

Mi sie tylko jedno nie podoba ze ktos tam wczesniej pisal ze jest wyrafinowany sluchacz bo ma xw i czuje z nich detaliczny melodyczny bas...<lol2> jak to jest detalizm to ja jestem ehh nie wiem npjas wedrowniczek... glosniki sa bez wykopu i graja matowo i nudno...

Skomentuj

Zamieszczone przez Uzytkownik
                        Yes, sir. Ten koniec to nam naprawde duzo nie wnosi do dyskusji ;/ trzeba tylko pamietac ze to nie moja wina

Po części Twoja też :P

Skomentuj

Kudłaty no i widzisz to sa tzw. gusta. Jeden powie tak drugi tak. Ale wedlug mnie tesle sa bardziej szczegolowe od stxow.

Skomentuj

Kudłaty, racja o XW,obecnie przerabiam,gówno wielkie,15 razy cichsze od wooferka wywleczonego z dsk 165.I średnica gdzies po polu łazi.Po co ja to wogóle brałem?Kretyn jestem i tyle.

n00b, prosiłem...

Skomentuj

Bo zaraz bedzie trza dopisac : prosi sie szanownych moderatorow o przeniesienie postow dotyczacych XW do nowego tematu (w sumie nie glupi pomysl, mozna by dalej powyzywac sie na glosnikach ). A tak na marginesie to naprawde taki zly? ja slyszalem tylko dobre rzeczy o teslach..

Skomentuj

powiem tak.. sluchalem na jednym wzmaku arn150 i stx18/120 i arn wypadl bardzo blado zarowno pod wzgledem spl jak i szczegolowosci no i totalny brak wykopu...tylko takie miekkie buuu...tak naprawde zero porownania szczegolnie ze xw jest mniej szczegolowy od arn150...juz nic nie mowie i tak kazdy powinien przejsc przez wszystko sam bo tak to se mozna...palcem w jeziorze zamieszac

Skomentuj

jeśli weszlismy na temat średnich mid wooferków to ja coś powiem:)
                                  jakoś się tak złożyło że to stx :P
                                  pozatym generalnie idzie do wozu robić za suba,
                                  jednak póki co testy w domu
                                  mowa to o 18 120 6 sw ,
                                  i musze powiedzieć że spisuje się świetnie
                                  buda 14l , strojenie na 47hz...
                                  mały qts to jest to
                                  bas jest szybki , bez oznak mulenia i "nudy", dość muzykalny, jak na stxa to nawet bardzo Średnie ma zupełnie nie jak stx , wyraziste , raczej nie przytłumione nic więcej nie mogę napisać gdyż nie są przedmiotem mojego zainteresowania w największym stopniu :)
                                  Głośnik bez mrugnięcia okiem przyjmuje olbrzymie wychylenia , pompując przy tym ogromne masy powietrza, co owocuje tym że br o średnicy ok 5.5cm nie wystarcza :/
                                  głośnik jednak sprawia bardzo dobre wrażenie :)

Skomentuj

Kudłaty, lepiej bym tego nie ujął.W 100% sie zgadzam.

Skomentuj

Ale zescie zrobili metlik, tak to jest jak kazdy pisze tesla to tesla tamto tylko na +. Pominmy SPL, tesla gorzej wypada od STxa ?

Skomentuj

tesla gorzej wypada od STxa ?
                                        co ześ się tak uparł na tego stxa ,
                                        czy to już nie możliwe że jest od czegoś lepszy ?
                                        zatem tak ,mam i arn150 i stx 18 sw i stx jest lepszy...

Skomentuj

przy dobrze zaprojektowanej zwrotce stx moze zaskoczyc... dla przecietnego sluchacza lepszy byl by pewnie xw bo jest dosyc przyjemny i spokojny ale dla mnie to takie flaki z olejem po prostu minimum szczegolow...w stereo scena jest praktycznie zerowa tak samo jak przestrzen...wszystko tak gra bo gra... w przypadku tego stx`a mozna cos ciekawego uslyszec czego nie ma przy xw tylko jak wiadomo im wiecej rzeczy do slyszenia tym bardziej sie i sluch meczy dla niektorych ja bym bral stx`a bo bardziej wiernie odtwarza muzyke niz arn i xw

Skomentuj

Czaruję...
                                          X