Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

wątek motoryzacyjny

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

No zdecydowanie nie po drodze mam :)

Skomentuj

Wiem, ale pomyślałem, że może ktoś przywozi.
      Ja mam do granicy ~50km, ale nie spieszy mi się robić sobie problemów z celnikami.
      Jak ktoś jest ustawiony z celnikiem to może zarobić naprawdę ładną kasę w miesiąc.

Skomentuj

Wojak, ale miałeś na myśli wschodnich braci, a nie zachodnich, prawda ??Bo Rosja,Ukraina to wschód :)

Skomentuj

Zamieszczone przez eternality Zobacz posta
          Wojak, ale miałeś na myśli wschodnich braci, a nie zachodnich, prawda ??Bo Rosja,Ukraina to wschód
          :o:o głupi błąd, oczywiście chodziło mi o wschodnią granicę :)

Skomentuj

Ale spokojnie, jeszcze parę miesięcy tej wspaniałej polityki grabienia obywateli i Polacy z zachodniej granicy będą jeździć tankować do Niemiec a nie Niemcy do nas :lol:

Skomentuj

Nie zdziwię się, jeśli do tego dojdzie :thumbdn:

Skomentuj

http://www.tirynatory.pl/przylacz-sie/podpisz-petycje/
                marcinsywala.pl
                Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

http://vimeo.com/32251144 cos dla fanow dwoch kol :) a nawet jesli ktos nie jest fanem, to i tak powinien to zobaczyc.

Skomentuj

b. ładny "meraś" gratuluję :)

Skomentuj

http://www.racingforum.pl/lofiversio...hp?t83827.html :)

Skomentuj

to sie nazywa diy
                        jak wygram w totolotka to tez taki robie :)
                        Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Zamieszczone przez ir0nhide Zobacz posta
                          http://www.racingforum.pl/lofiversio...hp?t83827.html
                          Nie powiem fajne i kosztowało sporo pracy, ale skoro ktoś się tyle napracował to mógł wstawić np jakieś ładniejsze lampy z tyłu, zrobić coś z środkiem żeby tak pusto nie było no i ta kierownica na takim długim ,,kiju" :/

Skomentuj

Świetne autko, w sam raz żeby poszaleć w weekend.

Skomentuj

Wracając jeszcze do tych custom bike'ów to trzeba przynac że ładne maszynki, ale jeśli chodzi o nietypowe sprzety to jednak wolał bym wyrzeźbić cafe racera z jakiegoś starszego motoru - równie niewygodne i nietypowe jak motory z tego filmiku

Skomentuj

customy customami ale jaki fajne "lalki" tam były :drool:

a tak poza tym ciekawi mnie jak sie rejestruje takiego customa jak jest od pocztku robiony?
                                nie mowie o przerobkach
                                Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

fajnie gdy wejdzie się na forum, a tam tematy założone kilka lat temu, takie jak ten czy kilka innych z pod mojej reki wciąż żyją!:)
                                  korzystając z okazji pokaże wam auto z pierwszej strony postu po sporym nakładzie pracy:)
                                  Załączone pliki

Skomentuj

miki wrocil!

Skomentuj

w miarę możliwości czasowych!:) ale zasadniczo TAK:)

Skomentuj

o mIKI żyje :razz: Tak pi razy drzwi, to ze 2 lata Cie tu nie było.

Skomentuj

Miki, merolek godny. nie ma co :) ile $ w niego włożyłes? zakładam, że czasu dużo, ale on jest bezcenny.. :)

Skomentuj

Czaruję...
                                          X