Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

wątek motoryzacyjny

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez Shiver Zobacz posta
    najlepiej oponki z białym paskiem
    oj chyba nie
    to nie az tak stare auto, zeby bialy pasek rysowac...
    Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Ja mam wizję z fajnymi pełnymi kapslami w chromie i z białym paskiem, będzie dobrze

Skomentuj

A ja mam wizję do tego Merca na złote szprychy BBS ze srebrnym rantem.
        Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Zamieszczone przez LuSzTi Zobacz posta
          A ja mam wizję do tego Merca na złote szprychy BBS ze srebrnym rantem.
          Szkoda że rancik i koło malutkie:\
          Klasyczne rs'y miały 14-16cali.
          Potem dla bmw wykuli 17...
          Sek w tym ze zadbane polerowane rs z szerokim rantem to koszt od 4-8k zł:/

Skomentuj

Co kto woli, chociaż moja wizja w nieco gorszym stanie ogólnym :(

Skomentuj

Zamieszczone przez Marios221 Zobacz posta
              Potem dla bmw wykuli 17...
              Dla Mercedes też wykuli, dla Opla, Audi, Toyoty, Porsche itd również :) A nawet były 18''.

low-END

Skomentuj

Panowie jak myślicie?

Lewa - oryginał, prawa moja wizja.

Warto działać?

Skomentuj

Dobre 3 minuty się wpatrywałem zanim zobaczyłem o co chodzi
                  Ale jak już widzę różnicę, to uważam że to fajny szczególik, pracy chyba przy tym nie będzie za dużo, a efekt jak dla mnie zadowalający, więc jak dla mnie warto działać :)

Skomentuj

Ja tak samo :) Dobre jest, ale moze wsadz kiere i galke z 16v to bedzie wyrazniejszy efekt

Skomentuj

Do zadumania się nad jakością paliw w PL :)

Skomentuj

Zamieszczone przez melisław Zobacz posta
                        Dobre 3 minuty się wpatrywałem zanim zobaczyłem o co chodzi
                        ja tez

............ 10 znaków
                        Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Możliwe, że niedługo będę potrzebował tych informacji:
                          na co zwrócić uwagę przy oglądaniu Audi A4 B5, automat, silnik najprawdopodobniej 1.8, benzyna + gaz. Dziś się przejadę go przepatrzeć do męża kuzynki. Wiem, że on naprawiał to auto na bieżąco, a zmienił też na A4, tylko B7 i teraz mu ten starszy stoi. Ponoć za 7k puści. Muszę się wywiedzieć co było robione, rocznik i ten silnik potwierdzić.

Skomentuj

Pierwsza sprawa to rdza. Jeśli jakakolwiek występuje to auto miało robioną blacharkę, w dodatku źle(audi od dawna stosuje ocynk).

Podstawa to przewieźć się samochodem, posłuchać zawieszenie. Rozpędzić się do takiej prędkości, żeby sprawdzić wszystkie biegi w skrzyni. Sprawdzić czy na trybie sport na pierwszych dwóch-trzech biegach(najczęściej używane) szarpie przy zmianie biegu.

Co do silnika to warto sprawdzić czy pracuje poprawnie na benzynie i gazie. Czy kontrolka check-engine zapala się po włączeniu zapłonu(gaziarze często ją usuwają albo dorabiają układ żeby wyłączyć ją na gazie)

Skomentuj

Bebok jak masz VAGa to zabierz go ze sobą. Jeśli nie masz to spróbuj zorganizować, cena "wypasionych" modeli to ok 70 zł. Soft znajdziesz w necie bez problemu. Skasujesz błędy, oglądniesz autko, jak przejdzie testy wizualne to przejedziesz się, a później znowu podpinasz VAGa. Jak coś jest popsute to błędy wrócą, myślę że to proste :)
                              Z mojej strony radzę sprawdzić kto robił zegary do A4 B5. Jeśli jedną z tych firm był Jaeger to trochu lipa. Ja w swojej A3 długo szukałem przyczyny rozładowywania akumulatora na postoju, wszystkiemu jest winna gów.....a francuska elektronika Jaeger-a Niepsujące się zegary robiło VDO.
                              Arcam CD17 + Denon TU580RD + I-amp + W18E001 + T25CF002
                              Grado SR125i

Skomentuj

sprawdzisz prawdziwy przebieg auta!
                                Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Cholera, moj Scenic dostal dzisiaj w dupsko :( a taki byl ladny, francuuussskiii...

Skomentuj

A ja miałem kupić ok czerwca lipca auto, ale dziś spotkałem w mega cenie to pojechałem: http://allegro.pl/alfa-147-i2217560798.html

Silnik do roboty, ząbek przestawiony raczej, zawieszenie kompletne do wymiany - wróciłem z niczym i poluję dalej na 147'

Skomentuj

Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz posta
                                      Cholera, moj Scenic dostal dzisiaj w dupsko :( a taki byl ladny, francuuussskiii...
                                      http://wiadomosci.onet.pl/wideo/groz...14,w.html#play ? :sleep:
                                      Wczoraj na motocyklu przejeżdżałem jak już "sprzątali" po karambolu. Jeden samochód który jeszcze został na drodze wyglądał jak harmonijka - było widać tylko drzwi kierowcy
                                      marcinsywala.pl
                                      Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

Mnie dupneli w mojej miescinie, przy samej komendzie policji :) Gosciu sie zagapil i dupnal.

Skomentuj

Zamieszczone przez hermes Zobacz posta
                                          http://wiadomosci.onet.pl/wideo/groz...14,w.html#play ?
                                          Wczoraj na motocyklu przejeżdżałem jak już "sprzątali" po karambolu. Jeden samochód który jeszcze został na drodze wyglądał jak harmonijka - było widać tylko drzwi kierowcy
                                          ale idiota!
                                          Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Czaruję...
                                          X