ŁukaszN albo cupe albo alfa 147:)
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
wątek motoryzacyjny
Collapse
X
-
Zamieszczone przez ŁukaszNW202 przyciagneło moją uwage
wygodne, male z zewnatrz, wystarczajaco duze w srodku (4 osoby mojego wzrostu na 200-300km podroz spokojnie sie zabiora) i jak pokazal to mojego kolegi ojciec mozna dosc dlugo nie wymieniac zadnej czesci :mrgreen:
no ale mimo ze mial go od nowosci skonczyl tak
Zamieszczone przez damianipowiecie mi czemu 70% tych autek wystawionych na allegro jest bitych?
te samochody kupuja mlodzi kierowcy ktorzy kozystaja z jego walorow i niestety koncza albo w rowach albo co gorsza na drzewie
Skomentuj
-
Wrocilem - fajnie bylo, teraz znow moge gadac o samochodach
Zibi - 124Coupe wychodzily do 96rokuogolnie autko jest z dusza, nie zawodne i naprawde ladne
jutro podlinkuje troche zdjec
co do w202 - kupic w dobrym stanie to naprawde wyczyn, desle maja ogromne przebiegi, polecam jak brac benzynke:) (najlpieje 2.4 v6) auto mi sie bardzo podoba ale tylko w kombi. bolaczka sa slabe blachy, zdecydowanie na nie korzysc byl ten romans mercedesa z Chryslerem;/ na szczescie to mamy za soba
Auto bardzo fajnie zrobione, w srodku duzo miejsca i wygodnie.
Zibi nie kupuj Alfy za nic w swiecie, naprawde to samochod dla ludzi ktorym nie przeszkadza perspektywa awarii w polowie trasyale ponoc kazdy prawdziwy fan motoryzacji musi miec przygode z alfa;p
Skomentuj
-
Zamieszczone przez mIKIZibi nie kupuj Alfy za nic w swiecie, naprawde to samochod dla ludzi ktorym nie przeszkadza perspektywa awarii w polowie trasyale ponoc kazdy prawdziwy fan motoryzacji musi miec przygode z alfa;p
Skomentuj
-
Zamieszczone przez amdrZamieszczone przez cursorPowiedzmy sobie szczerze, że lanos to odmłodzona nexia(mechanicznie niczym się nie róznią, tylko nadwozie zmienione), a nexia to kadett po liftingu, tylko zrobiony "po taniości" i to wyłazi. Sworznie wytrzymują mniej niż w kadecie, to samo końcówki drążków.
W przypadku lanosa masz wahacze praktycznie takie same jak w kadecie(i nie wmówisz mi, że nie, bo nówki do siebie kupowałem właśnie do lanosa) czyli tak samo jak w nexii.
Mcphersony w kadecie i astrze są identyczne, w obu przypadkach amortyzator to wkład.
Więc nie pisz, że piszę brednie, bo wiem jak wygląda zawieszenie w tym koreańskim dziadostwie.
lanos to astra... Tyle że z ocynkiem i nie pruchnieje.
Skomentuj
-
kozik666, jak kazde audi, porzadny samochod silnik to legenda,wciaz modyfikowana konstrukcja silnika przez wiele lat. autem mozna poruszac sie w miere dynamicznie i oszczednie. Czesci nie sa najtansze, ale nie ma tragedii, zawieszenie aluminiowe, znajomy w zeszla jesien padl w spora dziure - kosztowalo go to 2tys;/
trzeba tez brac pod uwage ze zazwyczaj diesel bedzie bardziej wyeksplatowany od benzyny
Skomentuj
-
Zamieszczone przez mIKIee tam, ogolnie w dzisiajszych czasach wymiana turbo juz nie przeraza, zostawiasz swoja bierzesz regenerowana z gwarancja, nie ma biedy!
Skomentuj
-
Zamieszczone przez zboj87Niewszystkie firmy robią to dobrze. Niektóre się do tego przykładają, inne przejadą tylko łojem z czarnego kota złapanego 5 min. po północy :P
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Przemyslprzykro takiego merca rozbić no cóż najczęściej człowiek przez to uczy sie jeździć spokojnie
no ale teraz zamiast c-klasy kolegi ojciec ma E-klase i to nowsza
co do turbin to bardzo ciekawa sprawa...
wiecie ile kosztuje nowa turbina w ASO? najczesciej jest to koszt 4-6kPLN
co ciekawsze jak ktos pozadnie juz siedzi w tuningu i ma dostep do katalogu turbin markowych producentow to sie lekko zdziwi ile tam turbinki kosztuja... conajmniej polowe mniej a przy tym jest lepiej wykonana ;]
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel S.co do turbin to bardzo ciekawa sprawa...
wiecie ile kosztuje nowa turbina w ASO? najczesciej jest to koszt 4-6kPLN
co ciekawsze jak ktos pozadnie juz siedzi w tuningu i ma dostep do katalogu turbin markowych producentow to sie lekko zdziwi ile tam turbinki kosztuja... conajmniej polowe mniej a przy tym jest lepiej wykonana ;]
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel S.conajmniej polowe mniej a przy tym jest lepiej wykonana ;]
Skomentuj
Skomentuj