Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

wątek motoryzacyjny

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez mIKI Zobacz posta
    Jaka może być radość z jazdy przednionapedowka z duża mocą? Przecież to jest męczarnia! Mnie po 2k km trasie 200konnym volvo bolały ręce! Jak duża moc to tylko rwd!:)
    Nie miałem okazji jeździć niczym mocniejszym z RWD jedynie E39 3,0TDI i nie wiem jak to jest, natomiast spokojnie dawałem radę 200konną ośką, mimo wszystko to nie była taka przyjemność jak przy 4napędówce. Jednak mocna oska trochę wynosi. Wyznacznikiem dla mnie zawsze było STI.

Skomentuj

Ostatnio chwilę prowadziłem v70 w R

Spokojnie tył wynosi.

Skomentuj

Kolega sprzedaje, są chętni ? gubi trakcję na każdym biegu. Nawet przy 150 km/h bywają braki trakcji

http://otomoto.pl/bmw-m3-turbo-2jz-s...C32763563.html
        Last edited by Sunny; 15.04.2014, 07:46.

Skomentuj

Zamieszczone przez mIKI Zobacz posta
          Jaka może być radość z jazdy przednionapedowka z duża mocą? Przecież to jest męczarnia! Mnie po 2k km trasie 200konnym volvo bolały ręce! Jak duża moc to tylko rwd!
          A co wspomaganie się zepsuło ?

Skomentuj

Ja też tego nie rozumię, jeżdżę może nie tak mocnymi ale 140-160km ośkami. kilka razy w roku trasy około 2000km i mnie nic nie boli. Może poprostu to auto było zepsute? :)

Skomentuj

Moje 163km tez tak robi, nawet jak dsa jest włączone. Przy konkretnym bucie kola buksuja, a nie sprawdziłem czy pujdzie prosto czy skręci.

Skomentuj

Zamieszczone przez _NATAN_5064 Zobacz posta
                Przy konkretnym bucie kola buksuja, a nie sprawdziłem czy pujdzie prosto czy skręci.
                To lepiej sprawdź :)

Skomentuj

dj_zibi prosze tylko nie "tdi":p

Skomentuj

Zamieszczone przez Sunny Zobacz posta
                    Kolega sprzedaje, są chętni ? gubi trakcję na każdym biegu. Nawet przy 150 km/h bywają braki trakcji

http://otomoto.pl/bmw-m3-turbo-2jz-s...C32763563.html
                    He 66tys to nie dał bym nawet za E46 a co mówić tutaj. Kolega będzie miał trochę problemów ze sprzedażą, juz niejeden sie przekonał ze tuning sie nie zwraca

Skomentuj

ale jaja 66000zł za 17 letni wóz a może tam jest pomyłka 6,600 to rozumiem.

Skomentuj

66000 za zabytek?
                        To chyba żart :/
                        Gdzie on to złoto powkladal?
                        Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Zamieszczone przez Marios Zobacz posta
                          ale jaja 66000zł za 17 letni wóz a może tam jest pomyłka 6,600 to rozumiem.
                          zobacz graty jakie w nim siedza.... 2jz od supry, najlepszy silnik w historii motoryzacji. byly robione ponoc do 2k KM. w polsce 1250KM. chociaz nie wzialbym BMW z 2JZ juz lepiej oryginalna supre sam mam taki plan za taka kase jest do sprzedania piekna idealna 500KM http://www.autotrader.co.uk/classifi...1500?logcode=p

i to na pojedynczym turbo piekny egzemplarz do dalszych modow

Skomentuj

Wystarczy doczytać opis i policzyć koszta budowy.

A za 6.600 zł to można kupić... Golfa 4 z silnikiem SDI.

Skomentuj

To zobaczymy czy uda sie go sprzedac, kiedy i w jakiej cenie :)
                              To tak jak byś zrobił kolumny na SS podobne do sonusow i wystawił je w cenie sonusow
                              Rynek zweryfikuje
                              Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Cena troche wygórowana ale z drugiej strony ciężko o tak mocne auto w tej cenie. Szkoda, że ten silnik siedzi w tej budzie, jak nie miał kasy na suprę mógł go zapakować do is200, a jak chciał tą budę to przecież bmw też ma parę dobrych silników, jakoś mi takie połączenie nie pasuje.

Skomentuj

Zamieszczone przez konradzik88 Zobacz posta
                                  2jz od supry, najlepszy silnik w historii motoryzacji.
                                  Najlepszy w czym? :)

Skomentuj

Nie na temat...

Zaczeło się

http://i.imgur.com/JDxqE.gif

Skomentuj

Co?

Skomentuj

Wymiana razów co do tematu silnika.

Skomentuj

Poprawka, jedna osoba zaczyna - i to jeszcze nikt nie ma ochoty odpowiadać na tą zaczepkę.

Akurat 2JZ to jeden z najczęściej używanych silników do modyfikacji, coś w tym jednak jest.

Skomentuj

Czaruję...
                                          X