Sądze że takie profilowane to mogą się nie sprawdzić jeśli ktoś jeździ w trudniejszym terenie i zmienia się pozycja dłoni, do trekkinga jak najbardziej.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Rowery i akcesoria
Collapse
X
-
Dziś pierwszy wyjazd rowerem w tym roku.
Zrobiłem przegląd wizualny roweru po zimie i już widzę kilka części do wymiany.
Po dzisiejszym wypadzie już będę wiedział co muszę kupić aby doprowadzić go do stanu "zadowalającego"... bo jeździć nim idzie, ale powoli staje się to nieprzyjemne.
To mówicie że piasek to zabójca części rowerowych?
Od 5:00min:
Last edited by marian; 11.04.2015, 11:56.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez ruffpl Zobacz postaMam pytanko dla znawców w temacie o używkę.
Wszystko zależy od stopnia zużytych części.
Może być rower na częściach dobrej jakości, ale tak zajechane że będą wszystkie do wymiany.
Podaj specyfikację części lub daj linka.
Skomentuj
-
Ciężki temat...
Obydwa nie wyglądają (części) jak te nowe podane w linkach.
Trek ma fotki robione po ciemku, napęd z tyłu wygląda na zajechany (brudny).
Oba amortyzatory to straszna taniocha, miałem taki.
Bez możliwości przejechania się ja bym nie kupił, chyba że naprawdę za małe pieniądze.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez ploter Zobacz postaUNIBIKE
Skomentuj
-
Zamieszczone przez ploter Zobacz postaPodpowiecie cos o firmir UNIBIKE ??
Trzeba pytać o całość jako gotowy rower.
UNIBIKE? zwykłe ramy bez szału w porównaniu z Meridą czy Trekiem.
Ja miałem tego: http://www.bikekatalog.pl/2011/rower...OUND.ZONEONE./
Skomentuj
-
Zamieszczone przez ploter Zobacz postaZnajomy który sprzedaje rowery mówi że za 1700zł można mieś fajnego unibike już z lepszym osprzętem na przerzutkach czy akcesoriach
To już wolę Rometa RAMBLER 9.0 :)
Skomentuj
-
Zamieszczone przez marian Zobacz postaPanowie, chciał bym tylko przypomnieć, że firmy które wymieniacie to tylko firmy ram.
Trzeba pytać o całość jako gotowy rower.
UNIBIKE? zwykłe ramy bez szału w porównaniu z Meridą czy Trekiem.
Ja miałem tego: http://www.bikekatalog.pl/2011/rower...OUND.ZONEONE./
Raleigh, Trek, Santa Cruz, Decathlon, Commencal, Stevens, Storck, Sunn, Kona, Bianchi, Corratec, Specialized.
Więc filozofia firmy wychodzi na całość produktu. Tak więc jaka jest wyższość Treka czy Meridy nad Unibikiem?Last edited by Gotomik; 12.04.2015, 19:45.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Gotomik Zobacz postaTak więc jaka jest wyższość Treka czy Meridy nad Unibikiem?
Skomentuj
Skomentuj