Zastanawiam się ile razy jeszcze mam pisać o translacji mechanizmu zanim wszyscy "zatrybią" :bored:
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Mechanizm forum, błędy, propozycje zmian itp.
Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X
-
Nowy wygląd i ogólnie funkcjonalnośc forum bardzo mi się podoba. Jedyne co bym zmienił to wygląd strony głównej, tak, by sprawiała wrażenie bardziej horyzontalnej niż pionowej. I tekstWitamy w serwisie poświęconym zagadnieniom elektroakustyki i elektroniki. Jeśli chcesz sam zbudować swoje nagłośnienie to ten serwis jest właśnie dla Ciebie. Zapraszamy do lektury artykułów, a jeśli będziesz miał jakieś pytania, odwiedź nasze forum dyskusyjne. Pamiętaj jednak ! Zanim zadasz jakiekolwiek pytanie na forum użyj opcji "Szukaj" !
Logo i górny panel (forum, pobieralnia, blogi, etc) są świetne.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez lklukasz Zobacz postasamych "swoich" watkow nie ma...
Skomentuj
-
Zamieszczone przez dabyl Zobacz postaklikasz 2 razy na ikonce tematu i staje się "przeczytany". Możesz też wejść na dany dział (np Akustyka) i w opcjach w menu wybierasz --->Narzędzia forum ---> Zaznacz jako przeczytany - i wtedy cały dział masz jako "przeczytany".
Zamieszczone przez pegelmesser Zobacz postaw dalszym ciagu nie ma mozliwosci "swoje posty od ostaniej wizyty". czyli watki w ktorych cos sie rusyzlo od ostaniej wizyty a w ktorych uczestniczyłem...
1. kliknąć w link "co nowego" i dostrzec tematy z zieloną strzałką oznaczającą, że w tym temacie pisałeś
2. kliknąć w link "Tu pisałeś" i dostrzec pokolorowane ikonki, które oznaczają, że w tym wątku pojawiły się nowe posty
Czy to przerasta Twoje zdolności pojmowania ?
Zamieszczone przez pegelmesser Zobacz postamasakra
Skomentuj
-
Witamy w serwisie poświęconym zagadnieniom elektroakustyki i elektroniki. Jeśli chcesz sam zbudować swoje nagłośnienie to ten serwis jest właśnie dla Ciebie. Zapraszamy do lektury artykułów, a jeśli będziesz miał jakieś pytania, odwiedź nasze forum dyskusyjne. Pamiętaj jednak ! Zanim zadasz jakiekolwiek pytanie na forum użyj opcji "Szukaj" !
Skomentuj
-
Zamieszczone przez tomq88 Zobacz postaA da się zrobić wyjustowanie? ;]
Skomentuj
-
Zamieszczone przez LightSound Zobacz postanie widać napisu wyszukiwanie zaawansowane
Skomentuj
Skomentuj