Zamieszczone przez lklukasz
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Mechanizm forum, błędy, propozycje zmian itp.
Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X
-
Zamieszczone przez lklukasz Zobacz postaQ nie bedzie widac czy ktos ma bana i ile ma ostrzezen?
Jakby nie było to istotna informacja, czy ktoś to awanturnik i pieniacz, czy przyzwoity user :biggrin:
---------- Post dodany o 21:58 ---------- Poprzedni post o 21:57 ----------
Zamieszczone przez Raf Zobacz postaMyślę,że jest to zbędne, ponieważ powinna to być dla każdego jego osobista sprawa, a nie typu "ma warna, to go będę mu robił na złość, żeby dostał kolejnego" lub coś podobnego.
Skomentuj
-
Nie na temat...Zamieszczone przez RpLand Zobacz postaWidziałeś, żeby ktoś tak się zachowywał?
Skomentuj
-
Nie na temat...Zamieszczone przez Raf Zobacz postaMoże żaden się na tym forum tak nie zachowuje, ale czytając niektóre odpowiedzi na odpowiedzi "karanych" użytkowników czuć pewien "niesmak" w wypowiedziach.
EOT
Skomentuj
-
Zamieszczone przez RpLand Zobacz postaJakby nie było to istotna informacja, czy ktoś to awanturnik i pieniacz, czy przyzwoity user
Skomentuj
-
Zamieszczone przez lklukasz Zobacz postaone sa specjalnie zmniejszone i ograniczone ilosciowo (ilosc liter)
zeby bylo bardziej czytelnie
Skomentuj
-
Podpisy są na tyle widoczne na ile być powinny.
InformacjaPrzeniesione zostały wszystkie artykuły + kilka dodatkowych publikowanych niegdyś w serwisie audiomania.info
W sumie mamy 60 artykułów, do których lektury zapraszam tych, którzy jeszcze nie mieli okazji się z nimi zapoznać i tych, którzy chcą/powinni je sobie przypomnieć
Myślę, że wreszcie udało się nam (Adminom) przenieść całą treść ze starej odsłony. Jeśli zauważycie jakieś braki w treści to bardzo proszę o informację - uzupełnię je możliwie szybko.
Skomentuj
-
Mam jeszcze jedną małą uwagę... spis kodów BB llub znaczników gdzieś wyszczególnione... bo nie moge opanować pisania.... w starym mechaniźmie było do wyboru [ wygaśnie ] [ offtop ] i tak dalej. Teraz tego nie potrafię znaleźć... to dlatego że bardzo rzadko używałem tychże znaczników ale tam było "łatwiej" z opcji wyboru...
Czy jest możliwość taka by nie wiem... w bardziej widocznym miejscu dać te znaczniki... bo ja dopiero teraz znalazłem kopiąc w anglojęzycznym FAQ - http://diyaudio.eu/misc.php?do=bbcode
No i pochwała za wrzucenie linku "Tu Pisałeś" - dla mnie bardzo przydatna :)
Skomentuj
-
WskazówkaJeśli w ustawieniach zaawansowanych swojego profilu masz wskazany "zaawansowany edytor WYSIWYG", to po kliknięciu pod okienkiem szybkiej odpowiedzi w "Zaawansowana Edycja" trafisz do pełnego edytora odpowiedzi z paskiem najczęściej używanych bbcodów nad oknem edycji treści
Nawiasem mówiąc FAQ także zostanie przetłumaczone za jakiś czas.
Skomentuj
Skomentuj