Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Mechanizm forum, błędy, propozycje zmian itp.

Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez lklukasz
    Q nie bedzie widac czy ktos ma bana i ile ma ostrzezen?
    Myślę,że jest to zbędne, ponieważ powinna to być dla każdego jego osobista sprawa, a nie typu "ma warna, to go będę mu robił na złość, żeby dostał kolejnego" lub coś podobnego.

Skomentuj

Zamieszczone przez lklukasz Zobacz posta
      Q nie bedzie widac czy ktos ma bana i ile ma ostrzezen?
      Dołączam się do pytania.
      Jakby nie było to istotna informacja, czy ktoś to awanturnik i pieniacz, czy przyzwoity user :biggrin:

---------- Post dodany o 21:58 ---------- Poprzedni post o 21:57 ----------

Zamieszczone przez Raf Zobacz posta
      Myślę,że jest to zbędne, ponieważ powinna to być dla każdego jego osobista sprawa, a nie typu "ma warna, to go będę mu robił na złość, żeby dostał kolejnego" lub coś podobnego.
      Widziałeś, żeby ktoś tak się zachowywał?

Skomentuj

Nie na temat...
        Zamieszczone przez RpLand Zobacz posta
        Widziałeś, żeby ktoś tak się zachowywał?
        Może żaden się na tym forum tak nie zachowuje, ale czytając niektóre odpowiedzi na odpowiedzi "karanych" użytkowników czuć pewien "niesmak" w wypowiedziach.

Skomentuj

Nie na temat...
          Zamieszczone przez Raf Zobacz posta
          Może żaden się na tym forum tak nie zachowuje, ale czytając niektóre odpowiedzi na odpowiedzi "karanych" użytkowników czuć pewien "niesmak" w wypowiedziach.
          Masz rację, ale nie zmienia to faktu, że warny i zakazy pisania są za coś... Tutaj wiele zależy od szerokopojętej kultury i jakości moderacji forum.
          EOT

Skomentuj

Zamieszczone przez RpLand Zobacz posta
            Jakby nie było to istotna informacja, czy ktoś to awanturnik i pieniacz, czy przyzwoity user
            Taa. i jeszcze czy katolik czy talib. No bez przesady, kazdy sobie opinie wyrabia na podstawie czytania postow danego uzytkownika, po drugie kazdy ma inne postzreganie tego czy ktos jest zly czy dobry..

Skomentuj

Nie na temat...
              Czy on czasem nie ma 15 dni bana :P ?

Skomentuj

Zamieszczone przez ploter
                Czegoś tu nie mogę ogarnąć... czyżby bany nie działały ?? czy to kolega Kaprint dostał ??
                Widać ban dotyczył tylko avatara :???:

Skomentuj

Nie na temat...
                  Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Informacja
                    • Proces przenoszenia artykułów dobiega powoli do końca.
                    • Udostępniona została do użytku "Pobieralnia"

Skomentuj

Zamieszczone przez lklukasz Zobacz posta
                      one sa specjalnie zmniejszone i ograniczone ilosciowo (ilosc liter)
                      zeby bylo bardziej czytelnie
                      Ale wtedy wcale nie jest czytelnie, bo ich kolor zlewa się z tłem, są tylko jakieś krzaczki pod postami:

Skomentuj

Podpisy są na tyle widoczne na ile być powinny.

Informacja
                        Przeniesione zostały wszystkie artykuły + kilka dodatkowych publikowanych niegdyś w serwisie audiomania.info
                        W sumie mamy 60 artykułów, do których lektury zapraszam tych, którzy jeszcze nie mieli okazji się z nimi zapoznać i tych, którzy chcą/powinni je sobie przypomnieć

Myślę, że wreszcie udało się nam (Adminom) przenieść całą treść ze starej odsłony. Jeśli zauważycie jakieś braki w treści to bardzo proszę o informację - uzupełnię je możliwie szybko.

Skomentuj

Good Job Q :thumbup:
                          marcinsywala.pl
                          Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

Informacja
                            dodany został system podziękowań za treść posta i dezaprobaty dla treści posta (ikonki od postem z etykietami "Dzięki" i "Do śmieci")

Skomentuj

W przypadku kliknięcia w podane wyżej przyciski... co się wyświetla ?? i komu... i czy mogę spróbować na Twoim poście drogi Q :) ??

Sprawdziłem... i usunąłem swoją dezaprobatę :) a co się wyświetla widać powyżej :)
                              Last edited by ploter; 08.01.2011, 00:16. Powód: po sprawdzeniu...

Skomentuj

A próbuj :P Zawsze możesz usunąć swoją aprobatę/dezaprobatę - takie zabezpieczenie na wypadek pomyłki :)

Skomentuj

Mam jeszcze jedną małą uwagę... spis kodów BB llub znaczników gdzieś wyszczególnione... bo nie moge opanować pisania.... w starym mechaniźmie było do wyboru [ wygaśnie ] [ offtop ] i tak dalej. Teraz tego nie potrafię znaleźć... to dlatego że bardzo rzadko używałem tychże znaczników ale tam było "łatwiej" z opcji wyboru...

Czy jest możliwość taka by nie wiem... w bardziej widocznym miejscu dać te znaczniki... bo ja dopiero teraz znalazłem kopiąc w anglojęzycznym FAQ - http://diyaudio.eu/misc.php?do=bbcode

No i pochwała za wrzucenie linku "Tu Pisałeś" - dla mnie bardzo przydatna :)

Skomentuj

Wskazówka
                                    Jeśli w ustawieniach zaawansowanych swojego profilu masz wskazany "zaawansowany edytor WYSIWYG", to po kliknięciu pod okienkiem szybkiej odpowiedzi w "Zaawansowana Edycja" trafisz do pełnego edytora odpowiedzi z paskiem najczęściej używanych bbcodów nad oknem edycji treści

Nawiasem mówiąc FAQ także zostanie przetłumaczone za jakiś czas.

Skomentuj

Q, rewelacyjna robota

Nie wiem czy tylko u mnie tak jest, ale jak dostanie ktoś podziękowanie, to dziwnie się to wyświetla:

Skomentuj

Za każdym razem tak masz ?? Czy po odświeżeniu strony powraca do normalnego stanu ??

Skomentuj

Nie tylko u esh0 takie występuje (wpis w pionie, poza ramką). Odświeżanie nie pomaga. Zaobserwowane pod Firefoksem. Pod Internet Explorerem, Operą i Chrome nie występuje (wszystko prawidłowo).

Skomentuj

Czaruję...
                                          X