Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

ktory telefon?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez konradzik88 Zobacz posta
    tak tylko matryca macbooka nie wyswietli adobeRGB...
    Nie znam matrycy makbooka, szczegolnie jej pomiarow, wiec nie wiem. Natomiast retina 5k w imaku osiaga 98% adobeRGB i ponad 100% sRGB i na tym juz mozesz spokojnie pracowac z fotografia.

W tym biznesie zawsze jest jakas niedokladnosc, trzeba sobie tylko zadac pytanie jak duzej dokladnosci naprawde nam potrzeba. Ja i kumpel jestesmy jeszcze w o tyle gorszej sytuacji, ze skanujemy slajdy, a to dodatkowy problem, bo osiagnac na monitorze, to co widac na slajdzie, a potem zobaczyc to na papierze, to naprawde mozolna droga.

Skomentuj

moja firma obsluguje tylko fotografie i reprodukcje wiec musi to byc b. wysoka jakosc, wszystko zalezy od klienta ale fakt faktem ciezko o dobra robote bo i materialy drogie a kazdy chce zarobic ok koniec off top myslalem ze mowimy o macbooku xD tego imaka jeszcze nie widzialem jesli jest w pelni klibrowalny to pomysle nad nim

Skomentuj

skonczyla mi sie umowa w play i nie wiem czy jest sens przedluzac i zostac w play

propozycje mam calkiem dobra
        wszystko nielimitowane za 50zl
        tylko po co mi nielimitowany internet skoro mieszkam na takim zadupiu ze nawet rozmawiac sie nie da?!

telefony mnie nie interesuja wiec rozgladam sie za ofertami bez telefonu
        zastanawiam sie nad oferta w t-mobile. 6 miesiecy jedynie i jedynie 1gb internetu - reszta nielimitowana

pytanie nr 1 - czy nie narzekacie na t-mobile? jak bylem u nich (jeszcze era) to wszystko bylo OK
        pytanie nr 2 - moze znacie lepsza oferte?

Skomentuj

Abonament to przeżytek.
          Vergine Mobile i jazda: https://virginmobile.pl/oferta/bezlimitu :)
          marcinsywala.pl
          Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

Zamieszczone przez Hermes Zobacz posta
            Abonament to przeżytek.
            Wszystko zależy od konkretnych potrzeb. Ja jestem zadowolony z abonamentu, bo używam w Orange Plan 0, więc płacę faktury czasem po 60-80 gr/m-c. Także dla mnie doładowanie co miesiąc za 29 zł w Virginmobile to lipa.

A niedawno kupiłem sobie pierwszego smartfona, coby obczaić czy takie coś zaspokoi moje potrzeby. Mam taniego Kruger@ Matz Mist KM0405 w zestawie ze słuchawkami. Powoli, z trudem się przyzwyczajam do niego. W pełni moich potrzeb nie zadowoli, już sprawdziłem, ale chyba żaden smartfon by ich nie spełnił, więc po co przepłacać.

Skomentuj

Zamieszczone przez Patefil Zobacz posta
              z trudem się przyzwyczajam do niego. W pełni moich potrzeb nie zadowoli, już sprawdziłem, ale chyba żaden smartfon by ich nie spełnił
              Piszesz że nie spełnia bo jakież on ma parametry

Informacja

RAM 1 GB
              Pamięć użytkowa 4 GB

Na ten przykład spójrz na dajmy na to Huawei P8 Lite
              Informacja
              RAM 2GB
              Pamięć użytkowa 16GB

A to tylko podstawowe różnice.

Skomentuj

Wszystko zależy od konkretnych potrzeb. Ja jestem zadowolony z abonamentu, bo używam w Orange Plan 0, więc płacę faktury czasem po 60-80 gr/m-c. Także dla mnie doładowanie co miesiąc za 29 zł w Virginmobile to lipa.

A niedawno kupiłem sobie pierwszego smartfona, coby obczaić czy takie coś zaspokoi moje potrzeby. Mam taniego Kruger@ Matz Mist KM0405 w zestawie ze słuchawkami. Powoli, z trudem się przyzwyczajam do niego. W pełni moich potrzeb nie zadowoli, już sprawdziłem, ale chyba żaden smartfon by ich nie spełnił, więc po co przepłacać.

A jakie są Twoje potrzeby? Bo jeśli tylko dzwonisz to smart ci nie potrzebny. A jeśli chcesz grać na wymagających grach to ten o którym piszesz to porażka.
                Nie można na podstawie tak słabego smartfona napisać że ten typ telefonu to porażka

Skomentuj

Orange na kartę 30 zł gadanie komórki i stacjonarne i sms do bólu
                  35 zł to samo z internetem 2 GB

Skomentuj

Zamieszczone przez ejanek Zobacz posta
                    Orange na kartę 30 zł gadanie komórki i stacjonarne i sms do bólu
                    35 zł to samo z internetem 2 GB
                    Ja chyba w tym roku też z abonamentu przejdę na kartę. Tak rzuciłem okiem i biorę orange free na kartę bo na necie mi zalezy, mam pakiet gratisowy na neta i siano z karty na dzwonienie iyp. Przy obecnej stawce około 90zł mc nie ma opcji żeby dobrze nie wyszło

Skomentuj

telefon ma karte to nie dla mnie!
                      nie toleruje polsrodkow i nie mam ochoty wkurzac sie ze nie doladuje konta na czas
                      a abonament moge zaplacic kiedy mi to jest wygodne

- - - - - aktualizacja - - - - -

A niedawno kupiłem sobie pierwszego smartfona, coby obczaić czy takie coś zaspokoi moje potrzeby.
                      a ja od jakiegos czasu wkurzam sie na smartfony i wracam do starych nokii

smarftona mam tez przy sobie do sprawdzenia czegos w internecie czy do nawigacji... ale to ze bateria trzyma pol dnia dyskwalifikuje te zabawki w roli telefonu!

Skomentuj

na takich jak Ty sa rozwiazania, jesli ktos potrzebuje przez 12h uzywac telefonu

http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_239102.html

Skomentuj

Zamieszczone przez matrix Zobacz posta
                          Piszesz że nie spełnia bo jakież on ma parametry
                          Akurat dla mnie te GB RAM i pamięci nie miały dużego znaczenia przy wyborze. Ustaliłem max kwotę na 300 zł i z dostępnych modeli w EuroAGD wybrałem 5-6 mnie interesujących, biorąc również pod uwagę jaki mają aparat, tryby transmisji danych i pojemność baterii. Pojechałem do sklepu z kartką, spytałem sprzedawcę o dostępność danych modeli i wybrałem tego KM.

Zamieszczone przez sylvek Zobacz posta
                          Nie można na podstawie tak słabego smartfona napisać że ten typ telefonu to porażka
                          Nigdzie nie napisałem, że smartfon to porażka. To dobry tel dla mało wymagających klientów takich , jak ja. Nie gram w gry, nie używam facebooka, youtuba itp. Smartfona kupiłem ze względu na wielkość ekranu, bo korzystam z internetu do przeglądania stron, a że z jedną stroną mam problem i ten KM z nią nie chce dobrze działać, to nie jego wina, ale musiałem to sprawdzić.
                          Dotychczas używałem SE K800i i nadal go używam na drugiej sim, ale potrzebowałem zmienić, by mieć większe możliwości np: jako modem dla dodatkowego dostępu do internetu.
                          UMTS K800i

HSDPA KM

Szału nie ma, ale poprawa jest znaczna. Na nic lepszego na razie nie mam co liczyć.
                          Zamieszczone przez szastal Zobacz posta
                          i biorę orange free na kartę bo na necie mi zalezy
                          Mam na drugiej sim tę taryfę właśnie dla neta i jadę teraz na smartfonie. Nawet tych możliwości nie byłem w stanie wykorzystać i mam teraz 16GB na net i 410 zł na koncie. Mało dzwonię i przeglądając tylko strony w necie tych danych nie wykorzystuję.
                          Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
                          Planuję również wymienić K800i na np. C905 ze względu na HSDPA i 8Mpix aparat. Podobno dobre foto miał te SE.

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
                            telefon ma karte to nie dla mnie!
                            nie toleruje polsrodkow i nie mam ochoty wkurzac sie ze nie doladuje konta na czas
                            a abonament moge zaplacic kiedy mi to jest wygodne

- - - - - aktualizacja - - - - -

smarftona mam tez przy sobie do sprawdzenia czegos w internecie czy do nawigacji... ale to ze bateria trzyma pol dnia dyskwalifikuje te zabawki w roli telefonu!
                            Virgin mobile za 29zl.
                            Darmowe do wszystkich sieci, na stacjonarne, darmowe SMS i 5GB neta.
                            Ladujesz prepaid za 150zl konto, z automatu Ci doladowuja - pol roku z glowy ziom

Skomentuj

W Orange jest opcja ważności konta przez rok, niestety nie działa z innymi promocjami.

Skomentuj

W playu jest za 29.99 nielimitowane rozmowy (nawet stacjonarne), smsy i 5 gb netu. Tylko musisz rzucić im wypowiedzenie bo inaczej nie zaproponują Ci takich warunków.

Skomentuj

Zamieszczone przez scythe1123 Zobacz posta
                                  W playu jest za 29.99 nielimitowane rozmowy (nawet stacjonarne), smsy i 5 gb netu. Tylko musisz rzucić im wypowiedzenie bo inaczej nie zaproponują Ci takich warunków.
                                  od dawna wydzwaniaja do mnie z obslugi klienta... czyli jednak z nimi pogadac i pogrozic ze odchodze?

Skomentuj

Właśnie grożenie nic nie daje, dopiero jak pójdziesz do salonu i im dasz papierek, oni to wprowadzają do systemu i ludziom z infolini dopiero ta opcja się pokazuje. Kiedyś tak próbowałem i dopóki nie dałem im wypowiedzenia to nie było opcji żebym dostał atrakcyjniejszą ofertę.
                                    Ogólnie na forum telepolis jest olbrzymi wątek na temat przedłużania umów i jakie obecnie warunki można wywalczyć.

Skomentuj

hmm... a jak zloze wniosek o przeniesienie numeru? zadziala tak samo? okres rozliczeniowy mam do 10-tego, wiec maja niby miesiac na wylaczenie numeru. moze w tym czasie cos zaproponuja?

Skomentuj

Pawel, ja mam na kartę, ustawiony w banku zlecenie stale na doladowanie telefonu i zapomnialem o tym co to doladowanie telefonu :)

Skomentuj

Zamieszczone przez Michal93 Zobacz posta
                                          Pawel, ja mam na kartę, ustawiony w banku zlecenie stale na doladowanie telefonu i zapomnialem o tym co to doladowanie telefonu :)
                                          Też mi się wydaje że to tylko kwestia własnej organizacji

Skomentuj

Czaruję...
                                          X