Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

ktory telefon?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
    no to dziwne bo ja nie potrafie trafic w te dotykowe klawisze
    jak juz trafiam to nie mam pewnosci w co :???:

no ciekawe, ale po co tracic czesc ekranu?
    Używaj swype'a, tu nie jest potrzebna precyzja trafiania

Skomentuj

W smartfonach zaczyna się sprawdzać stara zasada, jak coś jest do wszystkiego to jest do niczego. Smartfony próbują łączyć wiele przeciwstawnych cech.

Z jednej strony chciałyby mieć duże ekrany ale z drugiej mieścić się w kieszeni. Mieć mocny hardware i duzy ekran a jednocześnie długo pracować na baterii. Mieć jak największą rozdzielczość ekranu a przy tym sterowanie dotykowe. Palce jakoś się nam nie zmniejszają wraz z malejącymi obiektami na ekranie a oczy nie dostają trybu zoom.

Skomentuj

Ja używam swift key ma dość dobre algorytmy autokorekty a słownik cały czas rośnie i jest coraz lepiej, kiedyś była to płatna aplikacja. Jedyne co mnie denerwuje to czasami potrafi się dłużej wczytywać.

Miałem kiedyś swype w motoroli defy i tam fajnie chodził ale jak zainstalowałem go oddzielnie to jakby nie ten sam program.

Skomentuj

Używam i chwałę sobie nawet uczy się nowych słów taka cwana aplikacja he he

Skomentuj

Czytałem sobie o tych telefonach xiaomi, moglibyście napisać gdzie i jak kupowaliście ? jak to sie sprawuje po czasie ?

Skomentuj

Swift key nie tylko uczy nowych słów co też uczy jak samemu się łączy słowa i później daje podpowiedzi np. kilkukrotne wpisanie piątek piąteczek piątunio stworzy nam zapis gdzie później wystarczy wpisać piątek, a następne wyrazy same się pojawią w podpowiedzi. Dzieje się tak bo skanuje naszą skrzynkę mailową, skrzynkę sms i na przykład facebooka

Skomentuj

Zakupiłem Mi4 http://allegro.pl/show_item.php?item=5889122919 (Xiaomi MI4 3/16GB LTE MIUI v7 - wysyłka z PL)

Dnia 15.01 dzisiaj dopiero otrzymałem paczkę. Dam znać czy wszystko fajnie, gdy się trochę pobawię. Muszę jeszcze kartę SIM dociąć. Może ktoś wie czy jest sens zamawiać nową kartę z t-mobile?
                Volumio -> Amanero -> AK4490 -> SENCOR SA-6630 -> JVC 10"

Skomentuj

Zamieszczone przez _NATAN_5064 Zobacz posta
                  Czytałem sobie o tych telefonach xiaomi, moglibyście napisać gdzie i jak kupowaliście ? jak to sie sprawuje po czasie ?
                  Redmi note 2 z aliexpress od GOLDWAY, platnosc karta. Swietnie dziala, mam juz 3-4 miechy.

Skomentuj

A co z gwarancją ? serwis w Polsce czy telefon do chin trzeba wysyłać ?

Skomentuj

Vat placiles czy udalo sie bez?

Skomentuj

To zależy jaka będzie wartość paczki w papierach jak powyżej kwoty ( chyba 50$) to sie płaci.

Skomentuj

Ja używam telefonu do nawigacji, kontaktu ze znajomymi zarówno na portalach społecznościowych jak i prosto przez sms, do dzwonienia jak i służy mi w pracy. Duży ekran jest dla mnie na plus. Poza tym klawiatura dotykowa nie jest taka zła wedle przysłowia "nie taki diabeł straszny jak go malują". Jeśli używa się dobrej klawiatury z przewidywaniem i już nauczymy jej wymaganych słów to pisze się mega szybko, wpisujesz dwie litery i za chwilę masz cały wyraz. Jak dla mnie mega ulatwienie.

Skomentuj

Ja stara kartę pop-a musiałem wymienić bo lte nie było
                            Od razu wziąłem mini

Skomentuj

- - - - - aktualizacja - - - - -

Zamieszczone przez nik156 Zobacz posta
                              Zakupiłem Mi4 http://allegro.pl/show_item.php?item=5889122919 (Xiaomi MI4 3/16GB LTE MIUI v7 - wysyłka z PL)

Dnia 15.01 dzisiaj dopiero otrzymałem paczkę. Dam znać czy wszystko fajnie, gdy się trochę pobawię. Muszę jeszcze kartę SIM dociąć. Może ktoś wie czy jest sens zamawiać nową kartę z t-mobile?
                              Przecież kartę Ci na miejscu dadzą i zaaktywują.

Skomentuj

Zamieszczone przez Yoshi_80 Zobacz posta
                                W smartfonach zaczyna się sprawdzać stara zasada, jak coś jest do wszystkiego to jest do niczego.
                                i dlatego wkurzylem sie na smartfony i dzwonie z nokii!
                                smartfona oczywiscie chcialbym miec i mam przy sobie... ale wkurzaja mnie strasznie te ich wady!
                                sa za wolne i nigdy nie dzialaja tak jakbym tego chcial! :(

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
                                  i dlatego wkurzylem sie na smartfony i dzwonie z nokii!
                                  smartfona oczywiscie chcialbym miec i mam przy sobie... ale wkurzaja mnie strasznie te ich wady!
                                  sa za wolne i nigdy nie dzialaja tak jakbym tego chcial!
                                  Kup sobie Lumie i nie marudz

Skomentuj

PM a masz na swoim Win 10 ? Czy jeszcze siedzisz na 8.1 ?

Skomentuj

8.1 mam

Skomentuj

Yhmm, czytałem opinie, że win 10 ogołocił się ze swojej największej zalety, tj. płynne działanie nawet na najtańszych słuchawkach. Może to póki co problem wieku dziecięcego, jednak trochę martwiący.

Skomentuj

Jak sie pojawi to bede testowal, chociaz suma sumarum, to poki co nie mam jakies potrzeby wymiany systemu. Dziala wporzo, jednak wierze w nowe, tym bardziej ze jest tutaj troche podobnie jak z apple i jego systemem. Mikroszit produkuje swoje aparaty i wlasne oprogramowanie. Kwestia czasu bedzie to, az wszystko ogarna. Trzeba troche cierpliwosci :)

Skomentuj

Czaruję...
                                          X