Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Zmiany w STX -ie - nowe głośniki i nie tylko :)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

SW to kiedy sie spodziewać tych ww. nowych 15 i 18cm głośników??

Skomentuj

Juz sie zaczęło :)

Dolphin chyba nie potrzebne wyszedles przed szereg z nowymi glosnikami.

Teraz skrzynka stx'a jest napewno pełna zapytań :)
      Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Skoro mi tak napisano, to chyba wzięto pod uwagę że mogę puścić dalej tą informację... Hmm...

Skomentuj

Nikt nie przewidział, ze odrazu strzelisz z ucha
          Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

o prosze - a mi SW nie sprzedal takiego "news'a"
            ale moze dlatego ze nie pytalem

aha - SW, zapomniales wyslac mi 2 pozycji :p

Skomentuj

Jak wysyłał wczoraj to bardzo możliwe

Mi zapomniał zabrać "zamówienia" :P
              Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Paweł zawieszenia położyłem są na 20stce (żeby się nie odkształciły) przejrzyj dokładnie paczki - czasami chłopaki dokładają coś do pudełka z głośnikiem.

małe wysoko tonowe też naszykowałem...
                Napisz mi czego brakuje.

Skomentuj

Zamieszczone przez Sound Wave Zobacz posta
                  Paweł zawieszenia położone są na 20stce (żeby się nie odkształciły)
                  a gdzie w takim razie jest moja dwudziestka?

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
                    Pod zawieszeniami

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
                      znalazl sie glosniki i zawieszenie
                      paczka pojechala do garazu a oni pogubili conieco :p

Skomentuj

Panowie, rozglądam się za jakas przyzwoita, ale bardzo ekonomiczna szerokopasmowka. Na stronie STX sa glosniki sufitowe http://stx.pl/cs-stx-6-glosnik-sufitowy-stx.html. Calosc kosztuje 50zl, ale może można by było kupic sam glosnik bez obudowy i trafa, co znacznie obnizyloby cene?

Skomentuj

jak bylem w stxie to slyszalem bardzo przyjemnie brzmiaca tania szerokopasmowke
                          pytanie tylko dlaczego nie wprowadzaja ich do produkcji?

Skomentuj

No wlasnie nie rozumiem dlaczego STX nie chce sprzedawac tego glosniczka bez obudowy sufitowej i trafa? Ma nawet calkiem fajne pasmo. Szukam czegos niedużego do projektu 5.1 taniego kina. Najchetniej szerokopasmowka lub coax, max 16cm.

Skomentuj

Fanie gra ten coaxik, za te pieniądze. Kolega bardzo chciał głośniki w "półkę" do auta, pomijając sensowność tego rozwiązania stwierdziłem że jak ma wydać 3 stówy na plastik z allegro to już z dwojga złego stx będzie lepszy. I tak jest, gra ok, a w aucie to nawet basiku ma sporo :)

Skomentuj

Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz posta
                                Calosc kosztuje 50zl, ale może można by było kupic sam glosnik bez obudowy i trafa, co znacznie obnizyloby cene?
                                Daj znać jak się dowiesz, też byłbym wstępne chętny na 2szt.

Skomentuj

zaraz zrobie symulacje zwrotnicy z GDN 14 SK

---------- Post dodany o 21:06 ---------- Poprzedni post o 20:37 ----------

pomiar zrobiony w obudowie o szerokosci 18cm. GDN bez podfrezowania. odstep miedzy glosnikami ok 1cm (rozne rozmiary glosnikow wysokotonowych)

odsluchy dopiero jutro wiec nie wypowiem sie o roznicach w brzmieniu
                                  ale zastanawia mnie poprawnosc tej zwrotnicy. albo zwrotnica nie jest do konca dopracowana, albo zmiana obudowy powoduje takie zmiany :/

---------- Post dodany o 21:08 ---------- Poprzedni post o 21:06 ----------

przeciwfazy nie pokazuje, ale zgrywaja sie oba tak samo!
                                  wiec jak nie bedzie wyraznej roznicy w brzmieniu to spokojnie mozna je stosowac zamiennie

Skomentuj

Witam,

Pawle a masz może już T.STX.4.1.200.8.F.A.PC.X ? 14SK już pozyskałem i właśnie z nim chcę go połączyć w 5l OZ.

Pozdrawiam,
                                    Jacek Zieliński

Skomentuj

nie, jeszcze nie
                                      jak skoncze male monitorki to dopiero moze zamowie nowe
                                      nie mam czasu zeby na biezaco je odsluchiwac

Skomentuj

Kolejne nowe podłogówki pojawiły się na stronie STXa:

http://www.stx.pl/stx-f-140-n-kolor-czarny.html

Skomentuj

Hej, ma ktoś jakieś informacje kiedy w końcu będzie można kupić jakieś GDN-18-140 AWX, potrzebuję 2szt wersji 4ohm? Jak dzwoniłem 2 tygodnie temu to poinformowano mnie, że powinny pojawić się właśnie teraz ale niestety ciągle brak ich w magazynie...

Skomentuj

Czaruję...
                                          X