Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Zmiany w STX -ie - nowe głośniki i nie tylko :)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Gdm 15AWX

Skomentuj

Nie da się pomylić :)

Skomentuj

W tych z garażu tego brak.

Skomentuj

No bo to średniak
          Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Zamieszczone przez elvis18 Zobacz posta

Gdm 15AWX
            to mi sie jakos w oczach mieni czy foty takie sa ale jakis ten glosnik caly krzywy jest?

Skomentuj

Gdzie?
              Sa święta... rozumiem... ale nie za duzo alko
              Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

mam zludzenie optyczne jakies bo widze krzywa membrane i kosz xD

Skomentuj

U mnie ten 14 scx od paru dni jest na warsztacie

Skomentuj

Dla zainteresowanych pomiar Fs WM.STX.5.1.140.8.F.S.MC.X trochę rozbieżny z kartą katalogową ale może się komuś przyda.

Skomentuj

Sd oczywiście też błędne jakby ktoś mało świadomy chciał podstawiać w winsidzie czy gdzieś tam...

http://stx.pl/wm-stx-5-1-140-8-f-s-m...4-140-scx.html

Skomentuj

Korzystając z okazji skoro jest rozmowa o nowych SCX. Wiem że Paweł coś działał/działa w kierunku zwrotnicy do nich i do różnych wysokotonówek. Czy coś noweg w tym temacie słychać. Podobno 17 SCX wypada lepiej od FG.X czy to prawda i którą wysokotonówkę z STX-a najlepiej połączyć z 17SCX?

Skomentuj

Zamieszczone przez Adzik94 Zobacz posta
                          Podobno 17 SCX wypada lepiej od FG.X czy to prawda
                          wg mnie jest bardziej naturalny na srednich tonach
                          reszty jeszcze nie porownalem

niestety z braku czasu prace stoja

Skomentuj

Jakiś czas temu zrobiłem kolumny na FG.X i PC.X i mi się bardzo podobały ale z chęcią bym posłuchał jeszcze SCX-ów.

Skomentuj

A ktos moglby napisac jak gra pcx w porownaniu do pj??

Skomentuj

PCX gra nieco ostrzej niz AWX
                                wiecej detali nie opisze

Skomentuj

PCX jak i AWX maja irytujaca gorke w pasmie powyzej 9khz, bez pulapki gra to dosc charakterystycznie, albo sie lubi albo nie.
                                  Last edited by Pogromca mitow; 21.04.2014, 11:29.

Skomentuj

Czy mógłby ktoś wrzucić zdjęcia 18awx?

Skomentuj

Jak pcx jest ostrzejszy niz awx to osobiscie wolalbym nie isc juz ta droga. Awx jest imo dosc szorstki.
                                      Szczerze to myslalem o polaczeniu scx plus jakas ciekawa wysokotonowka typu hds czy wavecore ale watpie by komus sie chcialo poswiecac tyle czasu czy pieniedzy na eksperymenty z scx-ami :-)

Jeszcze pytanie jak brzmi aluminiak stx za 69 zl. Ktos kiedys napisal, ze do plumkania.
                                      <iframe width="400" height="435" src="https://zrzutka.pl/u3nedj/widget/2" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>

Skomentuj

Zamieszczone przez gokar83 Zobacz posta
                                        Jak pcx jest ostrzejszy niz awx to osobiscie wolalbym nie isc juz ta droga. Awx jest imo dosc szorstki.
                                        PCX nie ma pierscieni faradaya, stad mniej wyrownane pasmo i mniej uspokojone. ale roznica nie jest az tak wielka
                                        skoro wg ciebie AWX gra szorstko to zmien wzmacniacz
                                        Zamieszczone przez gokar83 Zobacz posta
                                        Szczerze to myslalem o polaczeniu scx plus jakas ciekawa wysokotonowka typu hds czy wavecore ale watpie by komus sie chcialo poswiecac tyle czasu czy pieniedzy na eksperymenty z scx-ami :-)
                                        HDS moze troche drogi. ale 30mm wavecor + 17 scx zapowiada sie bardzo ciekawie
                                        chociaz wg mnie PCX lub ALX w zupelnosci tutaj wystarcza

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
                                          PCX nie ma pierscieni faradaya, stad mniej wyrownane pasmo i mniej uspokojone. ale roznica nie jest az tak wielka
                                          Przeciez AWX i PCX maja bardzo podobe pasmo :)

Skomentuj

Czaruję...
                                          X