Moze piszcie od razu w jakich aplikacjach gralo monotonnie, bom naprawe ciekawy.
Ja miałem TLkę, i grało to naprawdę bardzo fajnie biorąc pod uwagę "stare ceny" STXa, niemniej jednak wolałem moje monitory na 15cm AWX mimo ze nie robiły takiej "masakry" w pokoju.
Ja miałem TLkę, i grało to naprawdę bardzo fajnie biorąc pod uwagę "stare ceny" STXa, niemniej jednak wolałem moje monitory na 15cm AWX mimo ze nie robiły takiej "masakry" w pokoju.
Tak myslalem... W takiej obudowie wiekszy awx nie mial prawa zagrac dynamicznie. :)
a ja pisze o klasycznych aplikacjach w mx-140 i fx-300
15cm mam w monitorkach niewielkich
Pawle zawsze zastanawiał mnei jak grał 18AWX w FX300 powinno byc bardzo dynamicznie. Ciągle mam 4sztuki AWX 15 i zastanawiam sie czy nie zorbic dla zabawy MTMa.
basu jest bardzo duzo i gra to bardzo efektownie
centralny na tych AWXach gra bardzo dobrze, ale "jasno"
jakby zrobic z tego 2,5 drogi to jak najbardziej sie spodoba i bedzie warto to kopiowac
tak wiec ja bym to robil
basu jest bardzo duzo i gra to bardzo efektownie
centralny na tych AWXach gra bardzo dobrze, ale "jasno"
jakby zrobic z tego 2,5 drogi to jak najbardziej sie spodoba i bedzie warto to kopiowac
tak wiec ja bym to robil
GDWK-10-250-8-AKX co to jest za glosnik to jest moze starsza wesja awxa mial ktos doczynienia z nim ?? z czym to mozna fajnie polaczyc i zrobic jakis fajny monitorek??
Skomentuj