Zamieszczone przez kriss.pl
Zobacz posta
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Zmiany w STX -ie - nowe głośniki i nie tylko :)
Collapse
X
-
Zamieszczone przez kriss.pl Zobacz postaJa w inmedio juz miałem w ręku wydanie wrześniowe. Pewnie w empiku tez jest.
Skomentuj
-
No cóż w sumie nie spodziewałem się takiej sytuacji rozwoju, kiedy publikując (moja wina :biggrin:) zdjęcia nowej konstrukcji STX w komentarzach usłyszymy szalę goryczy w względem wyglądu jakiegoś paska cóż hehehe każdy ma jakieś prawo do swojej interpretacji, ale w rzeczy samej pasek nie gra tylko (nowy) przetwornik lub nowe przetworniki, co projektanci, w jakiś tam sposób, ale nie do końca tak bywa uwzględnili. My jedynie możemy sobie bzdetnie spekulować, choć nie zawsze, bo mamy jakieś tam prawo.
- - - - - aktualizacja - - - - -
usłyszymy zobaczymy
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Rfck Zobacz postaNa spalony głośnik ? No nie wiem . Dobra a jeśli mi już minie gwarancja ?Juz mi sie nie chce...
Skomentuj
-
Zamieszczone przez lklukasz Zobacz postaA jak spali ci sie glosnik w sonusach albo B&W
Nigdy nie było problemu jak w kolumnach STX'a uszkodził się komuś głośnik - czy to z powodu wady produkcyjnej czy winy użytkownika a nawet ze starości i nie ma znaczenia czy było to w okresie gwarancji czy po. Powoli zaczynają do nas trafiać kolumny z lat 1990-1995 -czyli ponad 20 letnie - niema problemu - też je naprawiamy - nawet jeśli te głośniki nie trafią do sprzedaży detalicznej to z naprawą nie będzie problemu.
Skomentuj
-
Nie na temat...Zamieszczone przez lklukasz Zobacz postaA jak spali ci sie glosnik w sonusach albo B&W?
Skomentuj
-
Nie na temat...Zamieszczone przez ir0nhide Zobacz postaDobre pytanie. Mam spalone kopułki SEASa - co radzicie ? Idzie gdzieś dostać zestaw naprawczy albo zamiennik jakiś czy coś ?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez lklukasz Zobacz postaA jak spali ci sie glosnik w sonusach albo B&W?
- - - - - aktualizacja - - - - -
Zamieszczone przez Sound Wave Zobacz postaTo to jeszcze da radę - a co będzie jak uszkodzi się głośnik np w telewizorze?
Nigdy nie było problemu jak w kolumnach STX'a uszkodził się komuś głośnik - czy to z powodu wady produkcyjnej czy winy użytkownika a nawet ze starości i nie ma znaczenia czy było to w okresie gwarancji czy po. Powoli zaczynają do nas trafiać kolumny z lat 1990-1995 -czyli ponad 20 letnie - niema problemu - też je naprawiamy - nawet jeśli te głośniki nie trafią do sprzedaży detalicznej to z naprawą nie będzie problemu.
Co do telewizora to zawsze możesz kupić inny i tak wszystkie rzężą. Pozatym wielu zapewne i tak ma podłączone zestawy audio pod TV. Ja w ogóle TV nie oglądam od kilku lat nawet nie mam kabla antenowego i nic mi nie odbiera
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Rfck Zobacz postaCo do telewizora to zawsze możesz kupić inny i tak wszystkie rzężą . Pozatym wielu zapewne i tak ma podłączone zestawy audio pod TV. Ja w ogóle TV nie oglądam od kilku lat nawet nie mam kabla antenowego i nic mi nie odbiera
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Rfck Zobacz postaZnasz politykę B&W czy Sonusa ? Bo ja nie ale nie wydaje mi się żeby firmy z taką renomą nie załatwiły sprawy.Juz mi sie nie chce...
Skomentuj
-
Tak przy okazji zapytam - wczoraj testowalem moje kolumienki na nie co wiekszych poziomach glosnosci i zauwazylem ze jeden glosnik (14 scx) juz przy raczej srednim poziomie zaczyna strzelac, trzeszczec czy jak to tam nazwac (drugi wytrzymuje znacznie wiecej) i co w takiej sytuacji? kwalfikuje sie do naprawy czy wymiany gwarancyjnej?
Skomentuj
Skomentuj