Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Zmiany w STX -ie - nowe głośniki i nie tylko :)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Szczerze to nic więcej nie wiem na ich temat jedynie, co udało mi się to ze przez przypadek wychaczyłem tą informacje na profilu facebooku Audio-Video PL. Pewnie STX wysyła tą nową konstrukcję do branżowych redakcji na testy aby coś napisali ciekawego.

Skomentuj

nie bylo zadnych wyciekow informacji?! :o

Skomentuj

Tutaj link: https://www.facebook.com/AudioVideoP...493857/?type=1

Skomentuj

I ciekawe co na to słynny Pylon Audio bo cena wydaje się być atrakcyjna.

Skomentuj

Proporcje do bani, przypominają mi Tonsilowe Fenixy. Ten pasek mogli sobie odpuścić

Skomentuj

UWAGI MODERATORA
              a tematu o stx to my juz nie mamy?
              Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Zamieszczone przez Rfck Zobacz posta
                Proporcje do bani, przypominają mi Tonsilowe Fenixy.
                nie przesadzaj...

Zamieszczone przez Rfck Zobacz posta
                Ten pasek mogli sobie odpuścić
                po wielu opiniach chyba to jednak odpuszcza

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
                  po wielu opiniach chyba to jednak odpuszcza
                  To po 13:00 godzinie nie miałeś żadnych przecieków o tym zestawie a o 16:00 juz wiesz, ze pasek odpuszcza?
                  Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

ja nic nie wiem
                    ale skoro 1,5 miesiaca temu tych kolumn nie bylo... to pewnie istnieje tylko jedna para

Skomentuj

Zamieszczone przez raven1985 Zobacz posta

Warto zwrócić uwagę w jakiej pozycji się mierzy . leżący vs stojący :

Sprawdziłem doświadczalnie, że przyczyną niższego piku rezonansowego leżącego głośnika względem stojącego jest zatkanie otworu wentylacyjnego w środku napędu. Potwierdza to tylko zasadność stosowania go.

Skomentuj

Ameryki nie odkryles
                        Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Konstrukcja powstała od A do Z na naszych głośnikach. Zupełnie nowa konstrukcja i nowy design. Co do paska to może się podobać bądź nie - sprawa gustu. Projekt powstawał od dość dawna (około roku).

Skomentuj

Zamieszczone przez Sound Wave Zobacz posta
                            Projekt powstawał od dość dawna (około roku).
                            Czasem warto spytać forumowiczów, co myślą np. o tym pasku, zanim takie obudowy się wykona i zaprezentuje.

Skomentuj

Jak dla mnie to ten pasek pasuje. Mógłby być też nie czarny a aluminiowy.
                              Efekt psują trochę mocowania maskownicy;/
                              Last edited by Adzik94; 18.08.2014, 10:48.

Skomentuj

Zamieszczone przez Adzik94 Zobacz posta
                                Jak dla mnie to ten pasek pasuje. Mógłby być też nie czarny a aluminiowy.
                                No pewnie, do tego okrasic calosc kilkoma diodami led i gotowe! :)

Skomentuj

Pogromco o widzisz Tobie się nawet LEDy do tego przydadzą. Żartuję oczywiście ale ten pasek niektórym się podoba i to rzecz gustu. Niektórzy forumowicze fornirują kolumny z czarnym paseczkiem między kawałkami forniru. W salonie jak chcesz kupić samochód to też możesz wybrać czy chcesz listwy na drzwiach czarne czy w kolorze nadwozia, tak samo z lusterkami i innymi dodatkami. Co prawda LEDy też możesz mieć;p

Skomentuj

Zamieszczone przez marian Zobacz posta
                                    Czasem warto spytać forumowiczów, co myślą np. o tym pasku, zanim takie obudowy się wykona i zaprezentuje.
                                    Marian my i tak nie jesteśmy grupa docelowa wiec dlaczego nas?
                                    Recenzentami powinni byc potencjalni kupujący
                                    Last edited by lklukasz; 18.08.2014, 11:22.
                                    Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Zamieszczone przez lklukasz Zobacz posta
                                      Recenzentami powinni byc potencjalni kupujący
                                      Zgadza się, ale weź tu teraz takich znajdź i zapytaj, niby kogo i w jaki sposób? chodząc po ulicy i pytać przypadkowych przechodniów?
                                      My przynajmniej jesteśmy w temacie :)

Oczywiście można w ogóle nie pytać, tylko robić swoje...

Skomentuj

A mnie interesuje jedynie czy ten nisko-średniak będzie dostępny "luzem" i za ile :)

Skomentuj

Zamieszczone przez raven1985 Zobacz posta
                                          A mnie interesuje jedynie czy ten nisko-średniak będzie dostępny "luzem" i za ile
                                          Odnośnie dostępności detalicznej jeszcze nie zapadła decyzja.

Planujemy wprowadzić kilka wariantów wykończenia - w tym bez paska więc każdy znajdzie coś dla siebie.
                                          Do recenzji poszła wersja z paskiem bo odróżnia się od tłumu.

Skomentuj

Czaruję...
                                          X