Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Zmiany w STX -ie - nowe głośniki i nie tylko :)
Collapse
X
-
Zamieszczone przez lklukasz Zobacz postai nie jest dedykowana do oz
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Bebok Zobacz postaNiech tylko ktoś się skusi i zda rzetelną relację.
Zamieszczone przez Bebok Zobacz postaPodejrzewam, że ten głośnik może być najlepszym przetwornikiem do 500zł..
Skomentuj
-
Zamieszczone przez giuseppe Zobacz postaTrzeba czekać na wersję 4 ohmową to będzie piękny głośnik do suba.Juz mi sie nie chce...
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Sound Wave Zobacz postaJa go widzę z uniampem w mostku
Skomentuj
-
Kolego Racjonalny, prosiłbym zatem o racjonalne :P wytłumaczenie swojego stanowiska :)
Myślę, że nie tylko ja chętnie dowiedziałbym się kilku rzeczy o tych głośnikach. Jednakoż widziałem gdzieś (może nawet w tym temacie) twój wpis, w którym zdecydowałeś się nie ujawniać swoich spostrzeżeń ze względu na możliwe ataki "fanboyów" i prawdopodobieństwo rozpętania większej zadymy słownej, zwanej burdelem na forum. Czy nadal podtrzymujesz swoje zdanie?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez lklukasz Zobacz postaI kto to mówi?
Co z szerokopasmowka?
Co z subem do małej zamkniętej skrzynki?
Czemu głośniki, które się sprzedają są nie dostępne?
Czemu nie odpisujecie na maile?
Skomentuj
-
Kolego Bebok, tak, wolałbym nie pisać tutaj recenzji z przyczyn, które wcześniej zasygnalizowałem, a co mieliśmy okazję tutaj wiele razy widzieć. Jeśli jesteś zainteresowany, to - podobnie jak innym użytkownikom - mogę podesłać ci moje spostrzeżenia kanałem prywatnym.
I dołączam się do pytania lklukasza. Sound Wave,do jasnej ciasnej, czemu nie odpisujesz tutaj na maile klientów?!Last edited by Racjonalny; 01.09.2012, 09:17.
Skomentuj
-
"odsłuchy" to na audiostrereo robią, tam się nawet izolacje na kablach usłyszy.
A tutaj jest rozmowa na temat mozliwości zastosowań głośników.
Pomijając problematyczną dostępność w Internecie i słaba reakcję na pytania klientów. Przyznacie chyba że seria "zamienników" W.STX.10 i W.STX.12 w mocniejszych wersjach wyszła parametrycznie dość udana?
Są prawie jak "starodawne" Tonsile GDN25 i 30 :)Last edited by arwas; 01.09.2012, 09:42.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Sound Wave Zobacz postaWystarczy kupić z allegro jakąś tani wzmacniacz 2x100 2x150W dorobić filtr z odwracaniem fazy dla jednego kanału podłączamy w trybie mostka i mamy piękny TANI i MOCNY wzmacniacz do suba.
wiele osob kupuje np irkowe panele. a ten ma 300w przy 4r
Zamieszczone przez Racjonalny Zobacz postaczemu nie odpisujesz tutaj na maile klientów?!
Skomentuj
Skomentuj