Jacek a zabezpiczenia przeciw stalemu napieciu zwykle nie uzywasz?
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Zmiany w STX -ie - nowe głośniki i nie tylko :)
Collapse
X
-
Zamieszczone przez raven1985 Zobacz postaJak wzmacniacz się wzbudzi to żadne zabezpieczenie nie pomoże :(
Do UniAmpa powstał specjalny dedykowany zasilacz z wszelkimi zabezpieczeniami, wymienie tylko nietypowe funkcje:
miekki start trafa
zabezpieczenie ultra sonic powodujące wyłączenie wzmacniacza przy wzbudzeniu lub przy forsowaniu go dużą moca na wysokich częstotliwościach co byłoby szkodliwe dla kolumn
Skomentuj
-
Zamieszczone przez piotr f. Zobacz postakilka dni temu zwrotica mx 140 kosztowała 190zł,musze zamówić bo za raz będzie 250 zł
wyjdzie taniej
Skomentuj
-
Zamieszczone przez piotr f. Zobacz postakur...a znów podnieśli ceny,kilka dni temu zwrotica mx 140 kosztowała 190zł,musze zamówić bo za raz będzie 250 zł.
Skomentuj
-
Nie na temat...Zamieszczone przez Echo1 Zobacz postaZ czegoś trzeba opłacić naganiaczy
bo zaczynasz mnie juz wkurzac!
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postaa ty ile dostajesz od konkurencji?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postaNie na temat...a ty ile dostajesz od konkurencji?
Na naganiaczy mam alergię. Ciekawe czy ci od S przechodzą takie szkolenie (pranie mózgu) jak w amłej lub w tęczowych odkurzaczach?
PS arwas to nie ja
Skomentuj
-
Nie na temat...Zamieszczone przez Echo1 Zobacz postaNa naganiaczy mam alergię.
a piszesz zawsze i wszedzie tam gdzie jest okazja do awantury!
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Rfck Zobacz postawystarczy że każdy zignoruje wpis kolegi Echo1 i po sprawie
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Echo1 Zobacz postaZ czegoś trzeba opłacić naganiaczy
Zaraz będą mieć swojego człowieka w Hawanie.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez dolphin123 Zobacz postaAudiothlon, accuton z awxami
http://www.stereolife.pl/2049
Skomentuj
Skomentuj