Dzięki za sugestie.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Tool box - offtopic
Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X
-
Narzędzia firmy BTI
Używał ktoś narzędzi firmy BTI ?
www.bti.de
http://www.bti.de/in/pdf/bti-in-prod...ower-tools.pdf
Warte to coś w ogóle ? Gdzie to jakościowo się znajduje ? Bliżej Festool-a czy NoName ?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Bebok Zobacz postaKupiłem śruby klasy A2 i chciałbym je pomalować. Czy wystarczy zwykły spray do metalu? Śruby będą raz wkręcone i to wszystko (wymieniam śruby w deklach silnika motoru)
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Bebok Zobacz postaKupiłem śruby klasy A2 i chciałbym je pomalować.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez dolphin123 Zobacz postaKrzysiu przypomnij!
A tak na serio - oksyda w płynie http://kolba.pl/tetra-gun-liquid-blu...7-g-p2664.htmlAsustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba
Skomentuj
-
Używam tego do czernienia śrubek do kolumn i daje to radę, na pewno trzeba zmywać nadmiar bo inaczej robi się tak nie przyjemny, białawy osad.
Generalnie mogę polecić :) Później zrobię filmik z czernienia i wrzucę :)Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba
Skomentuj
-
Zamieszczone przez gi Zobacz postaUżywał ktoś narzędzi firmy BTI ?
www.bti.de
http://www.bti.de/in/pdf/bti-in-prod...ower-tools.pdf
Warte to coś w ogóle ? Gdzie to jakościowo się znajduje ? Bliżej Festool-a czy NoName ?
Skomentuj
-
Ale często jest tak że nie wie się o istnieniu jakiegoś urządzenia które bardzo ułatwia i przyspiesza pracę.
Na razie mam taką listę:
Stacja lutownicza
Wiertarka ze statywem i imadłem (wiertarka w drodze)
Trawiarka do płytek
Zasilacz laboratoryjny
Wzmacniacz mocy audio do pomiarów elektroakustycznych.
Organizery
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Echo1 Zobacz postaOK, Moglibyście też podawać model urządzenia czy firmę?
jakosc nie najgorsza. na poczatek idealne
Zamieszczone przez Echo1 Zobacz postaWiertarka ze statywem i imadłem (wiertarka w drodze)
Zamieszczone przez Echo1 Zobacz postaZasilacz laboratoryjny
Skomentuj
-
Wyżynarka, szlifierka, frezarka.
ukośnica (do profili na obudowy wzmaków, radiatorów itp)
Piła stołowa (wersja poważniejsza) albo zagłębiarka z listwą. Na zagłębiarkę można często użyć też zamiast ukośnicy.
Dobry solidny stół, kozły itp do którego można coś przymocować
Imadło? Czasem by mi się przydało
Skomentuj
-
Zamieszczone przez luczak69 Zobacz postaBTI to firma pokroju WURTH'a czy BERNER'a. Sami nie produkują tylko zamawiają u kogoś (np akumulatorowe 10,8V z boscha, aku 14 i 18 z dewalta, elektronarzedzia dewalt bosch milwaukee). Z BTI nic jeszcze nie miałem ale Wurth czy Berner nie odstaje dla mnie od boscha niebieskiego czy dewalta.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Echo1 Zobacz postaAle często jest tak że nie wie się o istnieniu jakiegoś urządzenia które bardzo ułatwia i przyspiesza pracę.
Na razie mam taką listę:
Stacja lutownicza
Wiertarka ze statywem i imadłem (wiertarka w drodze)
Trawiarka do płytek
Zasilacz laboratoryjny
Wzmacniacz mocy audio do pomiarów elektroakustycznych.
Organizery
Skomentuj
Skomentuj