Woofer przy podlodze to ciekawa koncepcja, pozwala na osiagniecie bardziej wyrownanej charakterystyki na srodku pasma, dzieki zmniejszeniu odbic od podlogi.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)
Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X
-
Zamieszczone przez Pawel074 Zobacz postaKomora wspólna czy dzielona?
Jak masz tego wymiary? Fajnie by pod TV weszło.
Zamieszczone przez tomekk_ Zobacz postaNo to czekam na pogode i brak wiatru + troche czasu ;]Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba
Skomentuj
-
Zamieszczone przez LuSzTi Zobacz postaŚcianki boczne i tylna 41 mm, front 60 mm.Preamp by LuSzTi | DAC .3lite AD1865 | klon Accuphase P-4100/klasa D 2x2500W irs2092 | 2x Visaton TIW200XS + 2x Wavecor WF152BD04 + Morel ST1048
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel074 Zobacz postaCzyli bez wzmocnień?Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba
Skomentuj
-
Zamieszczone przez LuSzTi Zobacz postaŚcianki boczne i tylna 41 mm, front 60 mm.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postana kolkach to masz? czy zostawiasz gdzie stoi?Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba
Skomentuj
-
I tu mam pytanie... Jakies porady przed uruchomieniem??? Filtry i autowlacznik z avt, plytka mocy dx600... Zostalo jeszcze do zrobienia pare lutow do diod led... Pytanie nr dwa. Zasilacz symetrzyczny lepiej na dwuch mostkach gretza strzelic??
Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
Skomentuj
-
Po prostu dx600 nie bedzie w "pełni wykorzystany" ale i tak mocy da. A napedzac ma to dwa Tonsile gdn 30/80/8 wiec i tak zapas bedzie to mialo. Mniejsze obciazenie elementow mniejsze grzanie, chyba? Pwinno byc ok. Jakies porady co do uruchomoenia tego macie? Czy ten filtr i autowlacznik produkcyjnie nie ma bledow??
No i boje się o jeden z elektrolitów tych z zaciskami śrubowymi, widziałem na nim zaciek bardzo mały, ale chyba elektrolitu... Może to napewno pogorszyć jego właściwości, tzn może mieć mniejsza pojemność, ale chyba wybuchem nie? Napewno go przetestuje przed włączeniem w układ. Macioe z tym jakieś doświadczenia? Kondensatory z odzysku a u mnie i tak już swoje odleżały...
Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu TapatalkaLast edited by Jimi; 20.03.2017, 09:16.
Skomentuj
Skomentuj