Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)

Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Budki dla focali

Skomentuj

Klient chce...klient ma, chociaż będzie z tego dziwna rzeźba...

Skomentuj

Custom fronty dla tn52

Skomentuj

Nie rozumiem tych skosów, wygląda to jak trumna. Tak samo jak obudowy wyglądające jak szuflada.

Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka

Skomentuj

pomysł z wykończeniem, materiałem bardzo mi się podoba !, ...niestety bryła wygląda przeokropnie ociężale... front jakiś strasznie nieproporcjonalny się wydaje

Skomentuj

Myślę że cała kolumna będzie wyglądała fajnie a skosy mnie się podobają no jeszcze skaj jeszcze jak by była pochylona do tyłu :thumbup:[ Chodzi o trumnę]
              Last edited by piotr f.; 20.06.2017, 10:11.

Skomentuj

Zamieszczone przez piotr f. Zobacz posta
                Myślę że cała kolumna będzie wyglądała fajnie a skosy mnie się podobają no jeszcze skaj jeszcze jak by była pochylona do tyłu :thumbup:
                mi chodziło o monitory zbyszekh

Skomentuj

Wychodzi tu kwestia umiejetnosci zrobienia zdjecia , kilka postow wyzej kolumna na acutonach , takze bryla prosta przeogromna pewnie 20 razy wieksza od tego monitora ale xdjecie zrobione od gory i po skosie co nieuwypukla frontu.

Skomentuj

Monitor mial byc duzy a front szeroki bardziej od walorów estetycznych i wizualnych zalezalo mi na objetosci co za tym idzie na brzmieniu kolumny. Wiadomo mozna bylo zrobic skosy ale jakos mi sie to niewidzialo w litym drewnie. Sorry za nielad w pokoju ale testy jeszcze trwają.

Skomentuj

Punkt ksero odwiedzony, to prasowanki zrobione, oprócz tego odwiedził mnie listonosz Będzie co lutować.
                      Szkoda, że tylko jedna płytka z tych wszystkich jest moja

Skomentuj

Nie audio ale diy :-)
                        Wizja młodego:

Skomentuj

nie rozumiem mody
                          ale podziwiam za pomysl

Skomentuj

Zamieszczone przez dzwiedziu Zobacz posta
                            Nie audio ale diy :-)
                            Wizja młodego:
                            Zrób 2 sztuki dla mnie na zapas

Skomentuj

Tokarz właśnie dziś jechał na urlop i na szybko toczył, ja pospawałem, ogradowałem i lekkie poprawki zrobiłem.
                              Młody zadowolony że ma unikat :-)
                              Mam problem z łożyskami a te z chińskich, pękających akurat się nadały i super się kręci.

Paweł, my mieliśmy klik klaki i noże motylkowe, nasze dzieci mają spinner fidget.
                              O ile spinnery są niby dla rozluźnienia i koncentracji to klik klakami można było tylko powk.....ć otoczenie, nie mówiąc o gówniarzach wywijających nożami.

Skomentuj

Zamieszczone przez dzwiedziu Zobacz posta
                                nasze dzieci mają spinner fidget.
                                Co ciekawe, u mojego młodego w szkole jest to dozwolone na lekcji :o

Skomentuj

A kostka Rubika?

Skomentuj

To ma mieć zastosowanie dla dzieci z autyzmem, z adhd etc. Generalnie uważam, że jest to coś jak kiedyś yoyo dla mnie. Tylko mnie to nie odprężało tylko bardziej wkur...

Skomentuj

Widzę w krupniku na samym dole ''bimberek''

Skomentuj

Podczas wiercenia otworow do mocowania tranzystorów do radiatora rozjechałem się minimalnie i otwory nie chciały pasować do rozstawu tranzystorów. W związku z tym musiałem z 5 sztuk wylutować i wlutować po dopasowaniu pod otwory. Ale w końcu siedzą.
                                        Pytanie:
                                        - Czy w związku z tym, że musiałem wylutować te pare sztuk, mogło dojść do ich uszkodzenia w skutek dostarczenia za wysokiej temperatury?? Jeśli tak, to jak to szybko sprawdzić??

Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka

Skomentuj

nie - bedzie ok

Skomentuj

Czaruję...
                                          X