Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)
Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X
-
Zamieszczone przez piotr f. Zobacz postaMyślę że cała kolumna będzie wyglądała fajnie a skosy mnie się podobają no jeszcze skaj jeszcze jak by była pochylona do tyłu :thumbup:
Skomentuj
-
Zamieszczone przez dzwiedziu Zobacz postaNie audio ale diy :-)
Wizja młodego:
Skomentuj
-
Tokarz właśnie dziś jechał na urlop i na szybko toczył, ja pospawałem, ogradowałem i lekkie poprawki zrobiłem.
Młody zadowolony że ma unikat :-)
Mam problem z łożyskami a te z chińskich, pękających akurat się nadały i super się kręci.
Paweł, my mieliśmy klik klaki i noże motylkowe, nasze dzieci mają spinner fidget.
O ile spinnery są niby dla rozluźnienia i koncentracji to klik klakami można było tylko powk.....ć otoczenie, nie mówiąc o gówniarzach wywijających nożami.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez dzwiedziu Zobacz postanasze dzieci mają spinner fidget.
Skomentuj
-
Podczas wiercenia otworow do mocowania tranzystorów do radiatora rozjechałem się minimalnie i otwory nie chciały pasować do rozstawu tranzystorów. W związku z tym musiałem z 5 sztuk wylutować i wlutować po dopasowaniu pod otwory. Ale w końcu siedzą.
Pytanie:
- Czy w związku z tym, że musiałem wylutować te pare sztuk, mogło dojść do ich uszkodzenia w skutek dostarczenia za wysokiej temperatury?? Jeśli tak, to jak to szybko sprawdzić??
Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
Skomentuj
Skomentuj