Co to za końcówki mocy?
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)
Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X
-
Zamieszczone przez Jimi Zobacz postajakas fajna i tania obudowe
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Jimi Zobacz postaPodczas wiercenia otworow do mocowania tranzystorów do radiatora rozjechałem się minimalnie i otwory nie chciały pasować do rozstawu tranzystorów. W związku z tym musiałem z 5 sztuk wylutować i wlutować po dopasowaniu pod otwory.
Skomentuj
-
Jak na razie fajnie gra to w tym wiórze :flapper: .
Niby PP a nie wali tak średnimi i można swobodnie zgrać z Wavecor TW030WA01-02 którego za nisko nie da się ciąć.
Zamieszczone przez Adzik94 Zobacz postaPS. Jaki kasz warsztat że idziesz w SBA?:p
Nie zakładam że będą grały w warsztacie ( choć dość długo w warsztaciku brzdękolą ) , gdzie będą grały to się obaczy .
Skomentuj
-
Zamieszczone przez gazela922 Zobacz postaWzmacniacz czy pream?, jakiś konkretny projekt?
Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka
Skomentuj
-
Zamieszczone przez dzwiedziu Zobacz posta....Paweł, my mieliśmy klik klaki....tak sie u mnie mawialo xD dalej mam :P
Skomentuj
-
Już bliżej końca
Lamm, Aleph 5, DAC AK4490 z izolatorem i Amanero (kiedyś upgrade do AD1865), proste pre lampowe ale zbalansowane, I-amp200, mój panel do subwoofera, który w obecnym tempie skończę za rok i początek zabawy z OPS3
Jeżeli płytka jest trawiona, to znaczy że mam prasowankę i mogę udostępnić w razie czego :)
Skomentuj
Skomentuj