Nie,ten materiał jest pod spodem.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)
Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X
-
Zamieszczone przez funiax1 Zobacz posta...trzeba uważać by nie wjechać na fornir
Fornir ma 0,6mm... teraz sobie wyobraź jak cienki jest ten biały materiał.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postajeszcze tylko trzeba suba zlozyc
Nie na temat...csbiczek - avatar ci strasznie "nawala"
Skomentuj
-
Zamieszczone przez csbiczek Zobacz postaPaweł central ma inny odcień czy tylko na zdjęciu tak wyszło?
Zamieszczone przez ploter Zobacz postaI pochwalić się tematem na DIYAudio obowiązkowo
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postatez sie przerazilem jak zobaczylem to podczas robienia zdjecia... ale okazalo sie ze to wina swiatla padajacego inaczej na fornir. po obroceniu centrala tak zeby fornir byl na wszystkich jednakowo odcienie byly identyczne
Nie na temat...Zamieszczone przez ploter Zobacz postacsbiczek - avatar ci strasznie "nawala"
Skomentuj
-
Panowie nie wiem czy dział odpowiedni ale... ;d
UWAGI MODERATORANie odpowiedni temat !
A więc... właśnie skończyłem kleić kolumienki na projekcie pawła_s czyli GDWK-10-200-8-PJ i GDN-14-100-8-SCX ;] I niestety w 2 miejscach płyta jest za krótka o mniej niż 1 mm. Czym to zalepić bo mówie z góry nowych desek do wycięcia nie daje. Kolumny bedą malowane potem. PozdrawiamLast edited by raven1985; 31.01.2011, 22:13.
Skomentuj
-
Przemek
Zamieszczone przez Serek_s91 Zobacz postaPanowie nie wiem czy dział odpowiedni ale... ;d
A więc... właśnie skończyłem kleić kolumienki na projekcie pawła_s czyli GDWK-10-200-8-PJ i GDN-14-100-8-SCX ;] I niestety w 2 miejscach płyta jest za krótka o mniej niż 1 mm. Czym to zalepić bo mówie z góry nowych desek do wycięcia nie daje. Kolumny bedą malowane potem. Pozdrawiam
A jaki rodzaj potu? Mat czy połysk?
Skomentuj
Skomentuj