Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)

Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Nie,ten materiał jest pod spodem.

Skomentuj

Odkurzacz chyba masz:):) wiec odkurzaczem odpyl, małą szczotkę "kudłatą" i naprzód:):)

Skomentuj

W domowych warunkach najlepiej zrobić to lekko wilgotną (nie mokrą) szmatką. Zbiera cały kurz a powierzchnia po chwili jest sucha.

Skomentuj

słuchajcie stolarza, w domu odkurzacz, w garażu piwnicy warsztacie kompresor.

Skomentuj

marian krawędzie musisz koniecznie zabarwić na ciemniejszy kolor, można to zrobić jakimkolwiek tuszem do pióra rozrobionym z wodą tak żeby nie był za ciemny, trzeba uważać by nie wjechać na fornir, najlepiej cienką szmatką na kawałku drewna.

Skomentuj

Zamieszczone przez funiax1 Zobacz posta
              ...trzeba uważać by nie wjechać na fornir
              Jest to nie wykonalne:

Fornir ma 0,6mm... teraz sobie wyobraź jak cienki jest ten biały materiał.

Skomentuj

moze po lakierze zniknie...?
                Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

marian wiem ale krawędź forniru jak wyschnie lekko szlifujesz i jest dobrze, na fizelinie zostanie ciemniejsze, zrób od spodu na próbę.

Skomentuj

trzeba bylo przeszlifowac krawedzie przed polozeniem :P

Skomentuj

Próbowałem... ręcznie zajechał bym się na śmierć...

Skomentuj

jeszcze tylko trzeba suba zlozyc

Skomentuj

Paweł central ma inny odcień czy tylko na zdjęciu tak wyszło?

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
                            jeszcze tylko trzeba suba zlozyc
                            I pochwalić się tematem na DIYAudio obowiązkowo

Nie na temat...
                            csbiczek - avatar ci strasznie "nawala"

Skomentuj

Zamieszczone przez csbiczek Zobacz posta
                              Paweł central ma inny odcień czy tylko na zdjęciu tak wyszło?
                              tez sie przerazilem jak zobaczylem to podczas robienia zdjecia... ale okazalo sie ze to wina swiatla padajacego inaczej na fornir. po obroceniu centrala tak zeby fornir byl na wszystkich jednakowo odcienie byly identyczne

Zamieszczone przez ploter Zobacz posta
                              I pochwalić się tematem na DIYAudio obowiązkowo
                              alez oczywiscie, najpierw musze to skonczyc :P

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
                                tez sie przerazilem jak zobaczylem to podczas robienia zdjecia... ale okazalo sie ze to wina swiatla padajacego inaczej na fornir. po obroceniu centrala tak zeby fornir byl na wszystkich jednakowo odcienie byly identyczne
                                To wtedy zestawik jak ta lala

Nie na temat...
                                Zamieszczone przez ploter Zobacz posta
                                csbiczek - avatar ci strasznie "nawala"
                                No trochę:P

Skomentuj

Tak to wygląda od tyłu,jaki aparat takie zdjęcie. Na lepsze zdjęcie (w dzień) czekać by trzeba było do weekendu... do tego czasu to już trafią chyba do klienta. Jutro wyczyszczę,dziś już nie dam rady.

Skomentuj

jakies cokoly bedziesz robil?
                                    bo jak takie zostana to bedzie to troche dziwnie wygladalo

Skomentuj

Nie mam pojęcia co klient wykombinuje... ja mam zrobić tylko kolumny.

Skomentuj

Panowie nie wiem czy dział odpowiedni ale... ;d
                                        UWAGI MODERATORA
                                        Nie odpowiedni temat !

A więc... właśnie skończyłem kleić kolumienki na projekcie pawła_s czyli GDWK-10-200-8-PJ i GDN-14-100-8-SCX ;] I niestety w 2 miejscach płyta jest za krótka o mniej niż 1 mm. Czym to zalepić bo mówie z góry nowych desek do wycięcia nie daje. Kolumny bedą malowane potem. Pozdrawiam
                                        Last edited by raven1985; 31.01.2011, 22:13.

Skomentuj

Zamieszczone przez Serek_s91 Zobacz posta
                                          Panowie nie wiem czy dział odpowiedni ale... ;d

A więc... właśnie skończyłem kleić kolumienki na projekcie pawła_s czyli GDWK-10-200-8-PJ i GDN-14-100-8-SCX ;] I niestety w 2 miejscach płyta jest za krótka o mniej niż 1 mm. Czym to zalepić bo mówie z góry nowych desek do wycięcia nie daje. Kolumny bedą malowane potem. Pozdrawiam
                                          Nadlej wikolem albo wikolopodobnym klejem. Po wyschnięciu masz twardą ale wygodną w obróbce powierzchnię.
                                          A jaki rodzaj potu? Mat czy połysk?

Skomentuj

Czaruję...
                                          X