Cewkę możesz zawsze dać, dobierz coś mniej więcej w miejsce podziału. Nie musi być powietrzna, tu bez problemu wystarczy rdzeniowa.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)
Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X
-
Zamieszczone przez LightSound Zobacz posta
A frezarka to dopiero przyjemność pracy, myślę że jak masz zagłębiarke to i frezarka też będzie z festo.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez awaria Zobacz postaA frezarka to dopiero przyjemność pracy, myślę że jak masz zagłębiarke to i frezarka też będzie z festo.
Miałem okazję się pobawić nimi w sklepie przed zakupem - jakoś tak lepiej mi leżał bosch w rękach noi mocy trochę więcej.
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postaale skoro masz festoola to dlaczego nie ciales gory/dolu pod katem?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez LightSound Zobacz postaKupowałem piłę i frezarkę razem i na frezarkę OF 1010 EBQ brakło trochę kasy, ale i tak kupilem dość dobrego boscha GOF 1300 CE.
Miałem okazję się pobawić nimi w sklepie przed zakupem - jakoś tak lepiej mi leżał bosch w rękach noi mocy trochę więcej.
U mnie w pracy podobny bosch leży cały czas w szafie , w codziennym użytku są 1010 po prostu wszystkim sie lepiej pracuje festo ale rozumie - kaska. Gdzie w Krakowie można "pomacać" festo ??? Bo do nas przedstawiciel przyjeżdża.
Skomentuj
-
Ja kupowałem w TADO Kraków,
ul. Kamienna 45,
31-403 Kraków,
tel./fax (012)418-11-12
www.tado.pl
Tu nie aż tak o kasę chodziło - bo różnica tylko 200zł, sama sprzedawczyni powiedziała od siebie, że lepszą maszynką jest bosch niż festo jeżeli chodzi o te tanie frezarki. Ja miałem to samo wrażenie, więc wziąłem końcowo boscha, bo lepiej mi w łapach leżał.
Skomentuj
-
Festo ma jedną podstawową zaletę : można ją trzymać jedną rękom .
Po drugie : kupiłeś listwe do zagłębiarki i frezarka boscha nie "podejdzie" do niej.
http://www.kneblewski.com.pl/_var/gf...ec41d5ca91.jpg
Ale ja się wypowiadam z punku widzenia zawodu w jakim pracuje.
Skomentuj
-
Nie na temat...Zamieszczone przez awaria Zobacz postamożna ją trzymać jedną rękoma jak się ma dwie ręce :) to tylko Bosch
Skomentuj
-
Zamieszczone przez awaria Zobacz postaPo drugie : kupiłeś listwe do zagłębiarki i frezarka boscha nie "podejdzie" do niej.ale raczej mi to nie potrzebne. Przeważnie używam frezów z łożyskiem dolnym :)
Skomentuj
-
To moja pierwsza konstrukcja tu prezentowana więc proszę nie szczędzić uwag.
Aktualnie składam do kupy kilka kitów które maja zmieścić się w obudowie po starej mini wieży Technicsa z której wykorzystałem także trafo. Skład mieszanki to mostek na TDA2794 własnym trafem oraz filtrem dolnoprzepustowym (avt2449) dla zasilania basu, dwa mostki LM4780 dla średnich i wysokich tonów - zasilane z trafa które już było w owej obudowie, podwójny potencjometr PGA2311 oraz źródło sygnału zbalansowanego w postaci przetwornika D/A burr brown PCM1796 (avt 5170).
Jedyne wejścia jakie będzie posiadał wzmacniacz to USB oraz OPTICAL
Fotka zbiorowa wszystkiego co ma się znaleźć w obudowie:
W miarę postępów będę uzupełniał fotki z budowy oraz reagował na Wasze sugestie. Pozdrawiam Andrzej
Skomentuj
Skomentuj