Zamieszczone przez morozaw
Zobacz posta
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)
Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X
-
Zamieszczone przez lklukasz Zobacz postaZamiast jednego elektrolita Paweł włożyć 10 foliowych
Wyglada to na 3 drogi
2x 47uF (2x 10x4,7uF)
wyszlo duzo taniej
Skomentuj
-
Zamieszczone przez lklukasz Zobacz posta47uF w folii kosztował by kupę kasy
a tu za cene jednego mam zapas kondow na inne konstrukcje
Zamieszczone przez ruffpl Zobacz postaBędzie się działo/ czas rozpakować paczki z wakacji...
Skomentuj
-
Z poczatkowego zalozenia zlozenia fx 300 zmienilo mi sie w glowce i wyszal TL'ka@usher. Dechy dociete i frezy zrobione.
Dzieki malej podpowiedzie lklukasz skorzystalem ze sprawdzonego miejsca na dociecie desek. Niestety frezy musialem robic we wlasnym zakresie
TL'ka to modyfikacja projektu Hermesa.
Czas zabrac sie do pracy :)
Skomentuj
-
Zamieszczone przez ruffpl Zobacz postafoto frontu złożonego z wstęgą
gotowe
przy zamawianiu czesci pomylilem sie i zamowilem elektrolity na tor GDNa. dlatego foliowe kombinowane
Skomentuj
-
Miała być biała skóra/ręczne szycie, lecz nie miałem takiej ilości. Musiałbym specjalnie zamawiać, a i tak ciężko byłoby znależć kawałki takiej długości ( i tak przekroczyłem budżet). Następne za to będą w brązowej skórze bo mam dużą ilość w tym kolorze. Co do białego lakieru, to nie chciałem. Od początku miały wygladać tak jak wyglądają/ chociaż mogłem dać większe terminale jak np. w Epiconach/ ale to już będzie w innych kolumienkach...
Skomentuj
-
3,5 drogi Zapha na Daytonach/
Już o tym pisałem. Ale, ze diyaudio.pl to bardziej forum sztuk wizualnych niż grupa pasjonatów audio, to ja rozumiem. To wszystko jest jasne...
Skomentuj
-
Zamieszczone przez tomq88 Zobacz postaTo nie jest 3,5 drogi Zapha.
Nie będziesz miał zgrania całkiem.
Skomentuj
Skomentuj