Co dasz na wentylację - sitko , siateczkę , plaster miodu ?
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)
Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X
-
Dokładnie :). W części środkowej możliwe, że dam dodatkowo jakąś gąbkę w ramach filtru kurzu.
http://soctech.pl/oczka-inne/623-hv-...rforowana.html
Polecam również drobną strukturę. Nie zostają ślady po palcach.Last edited by swiety1337; 05.02.2016, 17:23.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez kondrax Zobacz postaAni to ładny ten szczelinowy, ani proaktyczny. Zrób normalny okrągły, to i rurkę można przyciąć i wszystko. A tak narobisz się*i gwizdać może i się okarze, że nie to strojenie i wtedy nie wiem jak coś tam wkleisz.
Zresztą do tego frontu szczelinowy będzie badzo nie proporcjonalnie wyglądał.
Troche pracy dziś zrobiłem, w planach dokończenie wyfrezowania we wzmocnieniach oraz zaokrąglenie kantów frontu.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel074 Zobacz postaZobaczymy za ok godzinę czy zrobi wow w kinie czy nie
Skomentuj
-
Zamieszczone przez marian Zobacz postaJaki wzmacniacz? :)
Póki co tylko Uniamp ewentualnie BG9 jeśli lepiej się sprawdzi.
Robi się też druga obudowa ~64l netto strojenie 38Hz na drugiego Laba ale wkrętarka ducha wyzionęła i prace stanęły :/Preamp by LuSzTi | DAC .3lite AD1865 | klon Accuphase P-4100/klasa D 2x2500W irs2092 | 2x Visaton TIW200XS + 2x Wavecor WF152BD04 + Morel ST1048
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel074 Zobacz postaDocelowo będzie jakiś ADS...
Zamieszczone przez Pawel074 Zobacz posta...lub t.amp jeszcze nie wiem. Czemu końcówka estradowa? Bo nie wiem ile szt sobie jeszcze dorobię i taniej
Tylko ja bym tą końcówkę przerobił, a dokładnie wiatraki... szum wiatraków w końcówkach jest dla mnie nie do przyjęcia :)
Skomentuj
-
Jak już kupie końcówkę będę myślał co dalej, cisza jest najważniejsza bo też nie lubię jak mi coś szumi. Póki co w planach jest klon accu p4100 więc fundusz napięty :(Preamp by LuSzTi | DAC .3lite AD1865 | klon Accuphase P-4100/klasa D 2x2500W irs2092 | 2x Visaton TIW200XS + 2x Wavecor WF152BD04 + Morel ST1048
Skomentuj
-
Przemek
Zamieszczone przez marian Zobacz postaJaki wzmacniacz? :)
Nie na temat...Rury z Castoramy są świetne do obudów testoweych :)
Z Bocianem się śmialiśmy, że firma która używa takich rur do swoich obudów powinna się nazywać "Kanaliza Akustic", "Kanalajzing Sound" albo "Fekalia Sound Engineering".
Skomentuj
-
Pawel074
U mnie lab12 sprawdzil sie najlepiej w budzie 70L z jedna rura kanalizacyjna. Mialem go tez w budzie 55L i tez gral bardzo fajnie.
Zona niestety nie zaakceptowala rozmiaru nowej pralki, ktora na dodatek glosno ''buczy''.
Nie ma lekko... trzeba sie bylo z labem pozegnac.i-AMP ,i-PSU, i-SMPS, i-KTO TAM WIE CO JESZCZE
https://www.facebook.com/IAMP-260036317687611/
Skomentuj
-
Zmień żonę. Nie współczuje Ci, bo dałeś sobie na głowę wejść. Pewnie ona ma 30 torebek, 50 par butów, i 2 tony ciuchów aż się wylewa z szaf i tobie nie może to przeszkadzać ?
Zamieszczone przez borys Zobacz postaPawel074
U mnie lab12 sprawdzil sie najlepiej w budzie 70L z jedna rura kanalizacyjna. Mialem go tez w budzie 55L i tez gral bardzo fajnie.
Zona niestety nie zaakceptowala rozmiaru nowej pralki, ktora na dodatek glosno ''buczy''.
Nie ma lekko... trzeba sie bylo z labem pozegnac.Wszędzie był, wszytko widział, na wszystkim się zna...
Wulgarny, przemądrzały to właśnie ja.
Skomentuj
-
Ja robie według producenta. Miałem go w 55l br i średnio mi sie podobało, beyma 12br70 wypadla lepiej ale to bylo pod muzyke. W 35l OZ porażka. Zobaczymy jak zagra w 90l ale jutro dopiero, ma to byc sub 100% do filmów, a te 64l w przyszlym tyg.i to bedzie z ciekawościLast edited by Pawel074; 05.02.2016, 21:23.Preamp by LuSzTi | DAC .3lite AD1865 | klon Accuphase P-4100/klasa D 2x2500W irs2092 | 2x Visaton TIW200XS + 2x Wavecor WF152BD04 + Morel ST1048
Skomentuj
Skomentuj