Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Tuba ARZ eksperyment

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

odpalilem dzis tube bolo

narazie sub pogral godzinke na starej koncowce 30W i zdarzylem kilka razy odtwarzacz unieruchomic ;]

jak zmontuje wkoncu zasilacz do nowej koncowki to zdam relacje jak to gra z ARZ

Skomentuj

zobaczcie co wygrzebalem

http://diyaudio.pl/forum/viewtopic.p...kolumny+tubowe

Mozna powiedzic ze to kiedys ja troche popchnolem was w ta strone tych tubek :P

Skomentuj

jak zmontuje wkoncu zasilacz do nowej koncowki to zdam relacje jak to gra z ARZ
        z niecierpliwością czekam na szerszą relacje

Skomentuj

ja jutro jade po glosniczki :)

Skomentuj

przy okazji podepne sie pod temat, oto co bedzie pracowac z arz

jak zwykle nie wykonczone... to juz norma umnie ;]

http://img53.imageshack.us/my.php?image=img05236ei.jpg

http://img204.imageshack.us/my.php?image=img05251pv.jpg

Skomentuj

Skomentuj

pieknie :] mam w planach podobne wykonczenie :) dzisiaj koncze kleic a za jakies 4 dni szpachlowac

Skomentuj

dragon, moze jakies szczegoly projektu?:>

Skomentuj

dragon, czyzby to był tuba by dj bolo??

Skomentuj

tak, wlasnie testuje dwie

Skomentuj

Umbi jak zawsze na PKP robi. No to jest to, co tygryski lubia najbardziej.

Kurde, wiedzialem, ze tak bedzie. Bedzie trza zrobic te tubki jak wroce - ARZtki juz sa... :P

Wszystko przez Umbiego (heheh)

Skomentuj

a ja swoje skonczylem, i uwazam ze nie da sie ich sluchac na dzwiekowce, moze na jakis lepszych ale na sb live 5.1 brzmia tandetnie. Dopiero rozwijaja skrzydla na prawie high-endowym cd albo gramofonie (oczywisxcie mowa o czyms lepszym a nie jakas stara unitra) na dzwikowce jest dzwiek taki suchy bez zycia.

Panorame nie maja do konca super mozna powiedziec ze sa takie 2 plamy, przestrzen maja cudowna, srednica jest super normalnie nie ma co gadac, basu nie brakuje w muzyce klasycznej akbo cos typu enya, nightwish. Nie nadaja sie do musyki rozrywkowej.

Nie chce mi sie pisac wiecej a mozna by jeszcze duzo pisac :P

Skomentuj

Do czego sie nie nadają??
                            Może wyjmij te szmatki i zrób pułapke o jakiej mowa od początku.
                            Bo tak to co tu gadać o koronkach jak ty w koło twierdzisz że to same dziury...

Skomentuj

Ehh... niektorzy uparcie i nie skrycie... Z tego cy slysze - to sie nadaja do wszystkiego, a najbardziej do muzyki.

Skomentuj

Dokładnie.
                                Ale w wypadku nawyków typu bass,treble na 16-stą to się nie sprawdzi.Przy takich upodobaniach radze omijac ten projekt szerokim łukiem.

Ja słucham dosłownie wszystkiego,od poważnej po disco polo,i jakoś na niedosyty narzekać nie mogę.Uprzedze stwierdzenia uposledzenia słuchu,spokojnie mimo wieku słysze wsio powyżej 16 kilo.
                                Fakt jest faktem że toto nie gra wysoko.Ale wsio zależy jak to skomponujemy w całości.Od tego zależy cały odbiór.
                                Ja po części mogę mówić o 100% sukcesie.Ale jak ktoś się nie chce słuchać to jego sprawa.Kropka.

Skomentuj

kurde ja bym chetnie wpadł do kogos na odsłuch tych tubek, ale wszyscy tak daleko mieszkaja :/

Pozdro

Skomentuj

jak chcesz skladac i niewiesz czy skladac czy nie, to powiem skladaj w ciemno napewno sie nie zawiedziesz

Skomentuj

własnie tez bardziej korci mnie złozenie w ciemno.

Jest duzo pozytywncyh opini na temat tubek, i wgóle koszta tego nie sa duze :)

Pozdro

Skomentuj

skladaj i sie nie zastanawiaj za ta cenie nie dasz rady nic inego zlozyc :) (mowimy oczywiscie o jakosc/cena)

Skomentuj

Sciera z której Woli jesteś ?
                                          Bo jeżeli z tej na śląsku to może sie dogadamy :]

Skomentuj

Czaruję...
                                          X