Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Tuba ARZ eksperyment

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

W jednym Uzytkownik ma racje. Każdy Hz w dół na tubie okupiony jest niewspółmiernym rozrostem jej rozmiarów. Od pewnego momentu to się przestaje kalkulować bo wychodzi monstrum. Dla jednego bedzie to tyba o długości 1,5m , dla drugiego 2,5m, zależnie kto ile ma miejsca. Oczywyście najlepiej zapodać jak najwiekszą sie tylko da .

Skomentuj

Kompromis powstal... Na rozmowy o polityce juz nie mam sily. Dzieci dzisiaj maja prosta - oko za oko zab za zab.....Wiecej na takie rozmowy czasu nie strace.

Skomentuj

witam,

pewne nieporozumienie zaszlo, poniewazz zamiescilem to w nieodpowiednim miejscu, ta konstrukcja byla konstruowana dla moich potrzeb i na moich zasadach, Panowie mysleli, ze staram sie udowodnic ze moja jest lepsza od tamtej, a tak byc nie mialo, chcialem sie poporostu pochwalic ot co. mam swoj kompromis, Wy macie Swoj i niech kazdy bedzie zadowolony.

pozdrawiam

Skomentuj

Panowie dzisiaj polakierowalem koreczek w srodku. Jutro skrecam pudlo, oklejam z zew, lakierek, glosniczek :) I pierwsza sztuka gotowa :)

Skomentuj

Czekamy na fotencje.

Skomentuj

Jak na razie moge wam dac tylko takie foteczki.

Lakierowanie....

Korek

Naped ;D

Lakier we wlasnej osobie a raczej puszce...

Skomentuj

a do czego sluzyc ma ten korek ?

pozdrawiam

Skomentuj

Z zew. nim kolumne okleje i pare warstw lakieru dam.
                  Korek mam za free, pozostalosci po remoncie sprzed 2 lat Wiec pomyslalem zeby go uzyc :)

Skomentuj

No a ja mam juz dość tej krzywej sklejki i tej zimy.Ale pomalu walcze,musiałem cholera rozrywać dwa boki bo krzywo wyszło.Może na wielkanoc skończe :)

Skomentuj

U mnie wlasnie sie druga sciana okleja.... jutro jeszcze 4 zrobie i zaczne lakierowac :)

Skomentuj

a ja niemam jak pociac desek....

Skomentuj

Ostro dzialacie... :)

Skomentuj

Co jak co, ale głębokie to wam wyszło jak cholera. Nie wiem gdzie ja bym to zmiescił

Skomentuj

U mnie przednia sciana sie okleja... za godzine, poltora zobacze efekt Pozniej lakierowanko... :)

Skomentuj

vip, spokojnie,42 cm to nie tragedia.W sumie wieksze monitory miewają cos kole tego ;]

Skomentuj

U mnie przednia sciana sie okleja...
                                  Sama się okleja ?

Skomentuj

Nio... :) Czysta magia :) Ale musze powiedziec ze nawet ladnie wychodzi Wieczorem jakies foteczki podrzuce

[ Dodano: 2006-02-14, 20:28 ]
                                    Tak to narazie wyglada... :) Foto chwile po lakierowaniu :)

Skomentuj

Ja to chory człowiek jestem...

Skomentuj

robiles dokladnie wg wymiarow z projektu tomaszo, czy inaczej? nie zaostry ten wylot?

Skomentuj

Wymiary są z projektu ale z uwagi na grubość materiału (sklejka 9mm) szerokość jak i głębokośc uległy lekkiemu zmniejszeniu.Ta wersja ma 21 cm szerokości i 42 głębokości,wysokość 120cm.Waga 8 kg :),musiałem piaskiem ją dociążać.
                                          Wylot jest poprawny,u mnie troszke szerszy od zakładanego co i tak wiekszego znaczenia już nie ma.Musze jedynie się jeszcze pobawić i wkleić mase solną,to dość istotny element jak się okazuje.

Skomentuj

Czaruję...
                                          X