Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Tuba ARZ eksperyment

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Ja widze że ktos tu na siłe chce błysnąć.Ale nie wie że na arzt-cie sie już nie da.
    Uzytkownik, kombinujesz sam nie wiesz co.Spróbuj może odkopać załozenia tej konstrukcji to moze przejrzysz na oczy i przestaniesz sie motać.
    Wytrzymałaośc mocowa?Panie,ja non stop piłuje w 4 ohmówki wsio co wyleci z LM 3875 na 24 voltowym trafie i nie raz gałka siedzi na godzinie 17-stej.I nic sie tym kaszlakom nie dzieje.Więc nie bardzo sie orientuje skąd takie obawy.Sam sie dziwie że jeszcze ich nie upaliłem.
    Ja nie bardzo rozumie Twoje przesłanki,skróciłeś tube co tym samym przy porównywalnym wylocie powoduje jej szybsze otwieranie.Co chcesz zyskać?Jaki ma to cel?Bo o wytrzymałości juz była mowa...
    Jak dla mnie pomysł bez sensu i nie wart naśladowania.

Skomentuj

A ja sie pochwale :) Narazie tyle mam zrobione :) Trzeba jeszcze gdzie nie gdzie korkiem podkleic, polakierowac itd... :)

Skomentuj

Ładnie,ładnie.
        Ja tez walcze ostro,dziś mnie skosy zatrzymały,brakło cierpliwości.No i klej,długo schnie w takich niskich temperaturach :

Skomentuj

co to za klej Soudala ? Lepszy niz wikol ?

pzodrawiam

Skomentuj

Tez taki chyba mam :) Szybkoschnacy do desek ?

Skomentuj

Uzytkownik, nie pomyśl sobie że to najazd na Ciebie.Nawet mowy nie ma.
              Ja poprostu trzymam sie swych wytycznych sprzed ponad 2 lat,ma grac jak najniżej i tyle.
              Podnoszenie pasma względem bajek psuje tylko charakter,jak tak będziemy sie kierowac to się okaże że tuba zagra od 200Hz bo się uda od dołu ją subem uzupełnić.Jaki z tego efekt,nawet nie wspomne,chyba każdy wie.Nie tędy droga.
              Pomyśl brachu i przelej to na papier.A klej?Bardzo dobry,soudala,moment łapie nawet w temperaturach w okolicy zera.

Skomentuj

A ile ksoztuje 1l takiego kleju ?

pozdr

Skomentuj

1 litr ? ! ? Stary nie przesadzaj to sie w malych ilosciach wacha :P :P

Skomentuj

ja musze miec na zapas

BTW. na 1 kolumne zamknieta poszlo mi prawie 0,5l kleju a to jeszcze nie koniec ;p

nie wiem, moze we snie go zjadlem ? :P

to zna kto cene ?

Skomentuj

No to żes mnie zagiął,nie wiem,cały karton mi przywieźli,do handlu...i se jeden zawadziłem do użytku prywatnego.
                      A co do tubki i ARZ-ta,jeszcze by Cie nieźle zaskoczył.Ale jak drygasz to Twój problem.
                      Ja i pare osób z tąd nie drygało,i mamy co mamy.Pomyśl.

Skomentuj

Ja i pare osób z tąd nie drygało,i mamy co mamy.Pomyśl.
                        ale Ty kochasz drazyc :P jestes jak jakis krucjator, walczysz z "niewiernymi" hehe. nie dam sie !!

Skomentuj

No cóż,nie daj sie,tylko sensownie.Bo jak na razie wychodzi bezsensownie ...

Skomentuj

z Twojego pktu widzenia, z mojego nie, a poddac sie nawet nie zamierzam =)

Skomentuj

Oj dajcie juz spokoj. Jeden zrobi taka tubke drugi taka i kazdy bedzie zadowolony :P Dorosli faceci a zachowuja sie gorzej niz dzieci w piaskownicy :)

Skomentuj

...

Skomentuj

Uzytkownik - widac..widac na kazdym kroku... nie przejmuj sie. Wyzeruje sie... (moze)

Skomentuj

co widac ?

Skomentuj

Widac, ze jeszcze kilka wiosen przed Toba...

Skomentuj

melania to wrozbitka ? albo tomaszo czarodziej :p

Skomentuj

Po prostu wyluzuj. Troche wiecej wchlaniania, mniej wydalania.

[ Dodano: 2006-02-12, 01:58 ]
                                          Pogadalismy na gadzie - mysle, ze mozna zakonczyc "konflikta". Wszystko juz jasne. Mam nadzieje, ze na dlugo bedzie jasnosc.

[ Dodano: 2006-02-12, 02:13 ]
                                          NIE...... pomylilem sie. Pokory w mlodych dzis za grosz...

Skomentuj

Czaruję...