Ladne to picasso. Ogolnie przyzwyczailem sie do samochodow pokroju Scenica i uwazam, ze taka bryla auta jest idealna do typowego, uzytkowego dupowozu. Najgorszy wybor to chyba sedan, ale z drugiej strony zwykle sa najladniejsze.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
wątek motoryzacyjny
Collapse
X
-
Zamieszczone przez lklukasz Zobacz postaJak można kupić cos tak brzydkiego jak Dacia :???: :/
Skomentuj
-
Shizo
Zamieszczone przez mbar Zobacz postaPiękny jest,
http://moto.onet.pl/tuning/jeep-wersja-budzetowa/bzlbwl
Skomentuj
-
Zamieszczone przez lklukasz Zobacz postaA pokaz go w środku
Deskę rozdzielczaAsustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba
Skomentuj
-
Zamieszczone przez lklukasz Zobacz postaA pokaz go w środku
Deskę rozdzielcza
Ale zdjęcie podobne masz powyżej, tylko u mnie tonacja czarna + chrom. Osobiście wydaje mi się, że jest w środku ładniej, niż w Astrze H.
Skomentuj
-
To jak juz jestesmy przy lewym pasie, taka sytuacja: wyprzedzasz lewym pasem sznur ciezarowek na autostradzie, jedziesz z maksymalna dopuszona predkoscia na danym odcinku np 110 km/h, a na dupie siedzi ci spozniony prezes i miga swiatlami. Co robicie? Nie zmieniacie pasa i czekacie ze zmiana az skonczy sie sznur ciezarowek, czy zwalniacie, zeby wcisnac sie w luke na prawym pasie i puszczacie prezesa?
Skomentuj
-
Na pewno nie zrobilbym nic przez moglbym spowodowac zagrozenie ze dla siebie badz innych na drodze. Jak sie mu tak spieszy to niech wyjedzie 20minut wczesniej albo kupi sobie smiglowiec. Wciskanie sie miedzy sznur ciezarowek na autostradzie to jakby wlozyc dlon pod prase. Ciezarowka jedzie 90km/h przy naszej predkosci 110km/h zakladajac ze tych ciezarowek jest sporo, zalozmy 200m lacznie to po 40s wyprzedzimy wszystkich. Mysle ze jak ktos potrafi szybko jezdzic po drodze publicznej to i szybko sobie skalkuluje czy warto poganiac kogos z przodu.
Skomentuj
-
Ja osobiście w ogóle nie mrugam, ponieważ nie ma to żadnego sensu.
W Krakowie dosyć często wpada się na amatorów lewego pasa. W takim wypadku po prostu wyprzedzam go prawym pasem na którym generalnie do końca zostaję. To i tak nie jest najśmieszniejsze - dosyć często się zdarza, że ulica ma po trzy pasy i jadąc skrajnym prawym dojeżdżam znacząco szybciej niż lewym!
Skomentuj
-
Zamieszczone przez .3lite Zobacz postaDodajesz gazu i przekraczasz maksymalną dopuszczoną prędkość.marcinsywala.pl
Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS
Skomentuj
-
Zamieszczone przez lklukasz Zobacz postaJa bym pewnie jechał lekko szybciej ale bym nie zjechał bo niby dlaczego
Jade zgodnie z prawem
Osobiście zawsze jak mam miejsce na bezpieczny zjazd to puszczam, nawet jak cisnę 160, skoro ktoś chce cisnąć 200 to co mi do tego i co mi szkodzi zjechać na 10 sekund ?
Skomentuj
Skomentuj