Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

wątek motoryzacyjny

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Ladne to picasso. Ogolnie przyzwyczailem sie do samochodow pokroju Scenica i uwazam, ze taka bryla auta jest idealna do typowego, uzytkowego dupowozu. Najgorszy wybor to chyba sedan, ale z drugiej strony zwykle sa najladniejsze.

Skomentuj

Ja chcielem kupić c4 Picasso
      Super wyposażony, nawet szklany dach miał
      Ale po obejrzeniu niestety auto nie dla mnie
      Nie podoba mi sie wnętrze
      Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

A ja jestem za starszymi furkami, mam dwie z 2003 - obie sa OK.
        Te nowe samochody to mnie odpychaja, no moze nie wszystkie ale tak mysle ze tak do 70k to taki tandetny plastik i kiepska konserwacja.
        Silniki pro-eco tez juz takie dupiate robia, nie to co kiedys - porzadny klekot ;p

Skomentuj

Zamieszczone przez lklukasz Zobacz posta
          Jak można kupić cos tak brzydkiego jak Dacia :???: :/
          Jak by mi się nie podobało, to bym nie zamówił, nie? Piękny jest, już czeka na mnie :)

Skomentuj

Zamieszczone przez mbar Zobacz posta
            Piękny jest,
            Może do Logana Ruscy też robią takie grille jak do Sandero
            http://moto.onet.pl/tuning/jeep-wersja-budzetowa/bzlbwl

Skomentuj

A pokaz go w środku
              Deskę rozdzielcza
              Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

A pokaz go w środku
                Deskę rozdzielcza
                Źle nie wygląda https://www.youtube.com/watch?v=_57Rk_bLvtA
                Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

A tak apropo niedawnego tematu lewego pasa

http://m.onet.pl/moto/aktualnosci,451khk
                  Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

No i bardzo dobrze. Może wreszcie lewusy ogarną prostą zasadę, że mamy ruch prawostronny i lewa strona służy tylko i wyłącznie do wyprzedzania!

Skomentuj

A pokaz go w środku
                      Deskę rozdzielcza
                      Jeszcze folie nie są zdjęte, odbiór będzie dopiero w przyszłym tygodniu, teraz byłem po dokumenty do rejestracji.
                      Ale zdjęcie podobne masz powyżej, tylko u mnie tonacja czarna + chrom. Osobiście wydaje mi się, że jest w środku ładniej, niż w Astrze H.

Skomentuj

To jak juz jestesmy przy lewym pasie, taka sytuacja: wyprzedzasz lewym pasem sznur ciezarowek na autostradzie, jedziesz z maksymalna dopuszona predkoscia na danym odcinku np 110 km/h, a na dupie siedzi ci spozniony prezes i miga swiatlami. Co robicie? Nie zmieniacie pasa i czekacie ze zmiana az skonczy sie sznur ciezarowek, czy zwalniacie, zeby wcisnac sie w luke na prawym pasie i puszczacie prezesa?

Skomentuj

Zależy jak długi sznur i ile mrugał. Jak nie mrugał, tylko dojechał, to się wciskam i puszczam, a jak mruga co chwila, to kutasa trzymam do końca.

Skomentuj

Dodajesz gazu i przekraczasz maksymalną dopuszczoną prędkość.

Żaden policjant nie da ci mandatu za to, że chciałeś zakończyć manewr wyprzedzania jak najszybciej.

Skomentuj

Na pewno nie zrobilbym nic przez moglbym spowodowac zagrozenie ze dla siebie badz innych na drodze. Jak sie mu tak spieszy to niech wyjedzie 20minut wczesniej albo kupi sobie smiglowiec. Wciskanie sie miedzy sznur ciezarowek na autostradzie to jakby wlozyc dlon pod prase. Ciezarowka jedzie 90km/h przy naszej predkosci 110km/h zakladajac ze tych ciezarowek jest sporo, zalozmy 200m lacznie to po 40s wyprzedzimy wszystkich. Mysle ze jak ktos potrafi szybko jezdzic po drodze publicznej to i szybko sobie skalkuluje czy warto poganiac kogos z przodu.

Skomentuj

Ja zazwyczaj spokojnie czekam na koniec lacucha ciezarowek, chyba ze jest wieksza luka, to zjade, ale tylko w przypadku jak widze, ze sie komus spieszy, ale mnie nie pogania i nie mruga swiatlami.

Skomentuj

Ja osobiście w ogóle nie mrugam, ponieważ nie ma to żadnego sensu.

W Krakowie dosyć często wpada się na amatorów lewego pasa. W takim wypadku po prostu wyprzedzam go prawym pasem na którym generalnie do końca zostaję. To i tak nie jest najśmieszniejsze - dosyć często się zdarza, że ulica ma po trzy pasy i jadąc skrajnym prawym dojeżdżam znacząco szybciej niż lewym!

Skomentuj

Ja bym pewnie jechał lekko szybciej ale bym nie zjechał bo niby dlaczego
                                    Jade zgodnie z prawem
                                    Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Zamieszczone przez .3lite Zobacz posta
                                      Dodajesz gazu i przekraczasz maksymalną dopuszczoną prędkość.
                                      Za coś takiego dostałem mandat na Zakopiance
                                      marcinsywala.pl
                                      Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

Śniło Ci się

Nie no, na pewno znajdzie się służbista i tyle.

Skomentuj

Ja bym pewnie jechał lekko szybciej ale bym nie zjechał bo niby dlaczego
                                          Jade zgodnie z prawem
                                          Z uprzejmości.

Osobiście zawsze jak mam miejsce na bezpieczny zjazd to puszczam, nawet jak cisnę 160, skoro ktoś chce cisnąć 200 to co mi do tego i co mi szkodzi zjechać na 10 sekund ?

Skomentuj

Czaruję...
                                          X