Rozliczyłem kilkanaście szkód i nie jestem w stanie określić ile kalkulacji, łącznie z tymi co musiałem zweryfikować. Warunki jedno, prawa i rzeczywistość drugie. Nie będę dalej polemizował w tym temacie bo za głęboko trzeba w to wejść czysto merytorycznie.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
wątek motoryzacyjny
Collapse
X
-
Last edited by borys; 03.07.2016, 23:31.i-AMP ,i-PSU, i-SMPS, i-KTO TAM WIE CO JESZCZE
https://www.facebook.com/IAMP-260036317687611/
Skomentuj
-
Zamieszczone przez borys Zobacz postaZawody wygral 16-latek bez prawa jazdy Jack Shanahan
Powinni mu dać prawo jazdy honoris causa.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postaach ta piekna brytyjska motoryzacja...
- - - - - aktualizacja - - - - -
Zamieszczone przez Micwoj Zobacz postaI bez wykształconego w tak młodym wieku instynktu samozachowawczego
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postawie ktos moze gdzie da sie kupic uszczelki do szyb bocznych?
Skomentuj
-
kupilem zestaw do polerowania szyb w samochodzie
na poczatek poszedl tlenek ceru, ktory glownie sprzedaja na allegro jako zloty srodek na wszelkie rysy...
alez pieknie szyba sie blszyszczy!
pieknie splywa po niej woda teraz!
i nic wiecej! rys nie usunelo :p
tak wiec polecam kazdemu kto dba o swoje auto. polerujesz lakier, woskujesz? do kompletu przelec tlenkiem ceru szyby!
tylko do tego on sie nadaje :p
3-stopniowa polerka papierami sciernymi dopiero za pare dni
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postaautko warte zadbania
Skomentuj
-
Zamieszczone przez lklukasz Zobacz postaSzyby chcesz polerować papierem ściernym?
Zamieszczone przez Yoshi_80 Zobacz postaEee tak Ci sie tylko wydaje. Takich aut jest na pęczki. Ze starego grata nie zrobisz nówki a stosowanie magicznych środków temu nie pomoże, to tylko niepotrzebne wydawanie kasy.
wcale nie wydaje duzo, bo czesci sa tanie a do poprawki niewiele
a zadbany latwiej odsprzedac
szkoda tylko ze golas :(
Skomentuj
Skomentuj